ValueBlue

ValueBlue is een bedrijf dat organisaties helpt bij het vereenvoudigen van IT landschappen binnen organisaties. De Bluedolphin tool van ValueBlue is de SaaS tool voor enterprise architectuur en business process modelling. Inmiddels verzorgen wij een jaar, met succes, de SEO van ValueBlue. Sinds kort zijn daar een Duitse Valueblue site en Engelstalig site bijgekomen. Waardoor wij ook voor ValueBlue internationale SEO toepassen.

ValueBlue

Why?

ValueBlue wil een betere (internationale) vindbaarheid creëren en een hogere positie in Google.

How?

Baas & Baas heeft voor ValueBlue een SEO strategie ontwikkeld, geven on-page advies en ondersteunen waar nodig met de online marketing vraagstukken. Wij zijn voor ValueBlue voornamelijk bezig geweest met het verbeteren van de organische zoekresultaten en met succes! Door het in kaart brengen van de belangrijkste keywords voor ValueBlue, heeft Baas & Baas linkbuilding op maat in kunnen zetten voor belangrijke landingspagina’s. Hierdoor is de vindbaarheid in Google van de Nederlandse website aanzienlijk verbeterd op belangrijke conversie zoekwoorden. De resultaten zijn naar onze wens, maar vooral belangrijk, ook naar wens van de klant.

What?

  • (on-page) SEO optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Internationale SEO

Bekijk het resultaat op www.valueblue.nl

(on-page) SEO optimalisatie
Internationale SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Justin Timmers DJ

On-page SEO optimalisatie

Online marketing

Actief 65+

Gemiddelde CTR 4,2%

Gemiddelde CPM €4,98

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin