Selancare

Verbeter de kwaliteit van je leven door het verbeteren van je huid en haar met Selancare. Ze leveren geavanceerde producten aan zowel medisch specialisten, klinieken, salons als de detailhandel.

Selancare-logo|Selancare

Why?

Baas & Baas heeft de website van Selancare ontwikkeld. Daarbij zijn wij gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van de website.

How?

Het webdesign geeft onmiddellijk een goede impressie van Selancare: professioneel en innovatief. Baas & Baas heeft zowel de Nederlandse als de Engelse website goed vindbaar gemaakt in de organische zoekresultaten. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de content is Selancare nu internationaal goed vindbaar. Baas & Baas en de klant zijn zeer tevreden over de samenwerking en de nieuwe website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Bekijk het resultaat op selancare.com

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Qurin

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Staan Finance

SEO on-page analyse

Off-page promotie: linkbuilding, content

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin