Qurin

Qurin Diagnostics ontwikkelt een veelzijdig nanotechnologie platform voor diagnose en niet invasieve medische tests. De huidige ontwikkelingen zijn gefocust op biochip technologie die toegepast kan worden voor medische applicaties. Met deze chip kunnen kanker en andere medische aandoeningen (vroeg) gediagnosticeerd worden en de medische behandeling gepersonaliseerd.

Qurin|Webdevelopment

Why?

Qurin wil hun missie presenteren op een website. Daarnaast wil Qurin beter vindbaar worden in de medische wereld. Een goede SEO strategie is daarvoor van belang.

How?

Baas & Baas ontwikkelde het design en heeft dit omgezet in een werkzame website. Op de website staat de missie van Qurin centraal. Zo wil Qurin Diagnostics gevonden worden binnen de medische wereld en de recente innovaties. Baas & Baas ontwikkelde een SEO strategie en heeft deze uitgevoerd. Door juiste on-page SEO optimalisatie is Qurin goed vindbaar in Google. De klant is zeer tevreden met de look van de website en de samenwerking.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op qurin.com

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Het Ancker

B2B Shopify

Contentmigratie & SEO

Orange Capital Partners

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Selancare

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin