Norbruis Clement Advocaten

Advocatenkantoor Norbruis Clement begeleiden ondernemers, investeerders, bestuurders en toezichthouders bij M&A transacties. Norbruis en Clement zijn vakkundig, hebben veel ervaring, zijn strategisch en efficiënt op het gebied van ondernemingsrecht en belastingrecht.

Norbruis Clement Advocaten

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor advocatenkantoor Norbruis Clement.

How?

Baas & Baas heeft het eerder ontwikkelde webdesign omgezet naar een werkzame website. Hierbij hebben wij aandacht besteed aan de on-page SEO optimalisatie. De website straalt duidelijkheid en vakkundigheid uit, en is daarmee karakteristiek voor Norbruis Clement. De klant is tevreden met de strakke look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • On-page SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op norbruisclement.com

WordPress webdevelopment
On-page SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Van Maar Advies

142% stijging in websitebezoekers

4.88% toename in conversie

Selancare

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

MAM Tinto de Verano

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin