Mellola

Mellola is een door vrouwen geleid, 'people first'-ethisch sieradenmerk. Elk van de unieke sieraad stukken is handgemaakt met behulp van traditionele technieken door een netwerk van ambachtelijke ondernemers in India. De geschiedenis van het merk begon in 2015 en sindsdien zijn er talloze prijzen gewonnen, zoals de titel "visionista" in 2018.

Mellola|Mellola||Mellola

Probleem

De oude webshop werkte niet naar behoren. Het had problemen met de cache en stijlproblemen, dat was een van de belangrijkste redenen waarom de verkoop minder liep. Verder was het merk moeilijk te vinden in de zoekmachines, omdat SEO niet goed op de website was geïnstalleerd.

Oplossing

We hebben de webshop opnieuw opgebouwd en de SEO geconfigureerd, zodat de website snel en schoon werkt.Met de wijzigingen willen we ook het proces vereenvoudigen, zodat het voor de klant gemakkelijker wordt om de website te gebruiken. Hierin is een belangrijke rol voor de ‘people first’ marketing weg gelegd.

Resultaat

We werken al maanden samen met Mellola en hebben hele mooie resultaten behaald. Hier kun je zien hoe hun landingspagina nu is, maar je kunt ook de website hier bekijken:

  • Samenvatting van de voordelen van webontwikkeling
  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor uw bedrijf
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud
Samenvatting van de voordelen van webontwikkeling
Zoekmachine geoptimaliseerd
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Het Ancker

B2B Shopify

Contentmigratie & SEO

Noubased

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin