Lezen op school

Lezen Op School is een initiatief opgezet door Boekhandel van Noord. De Boekenwinkel is sinds 1970 gelegen in het winkelcentrum Boven ‘t Y in Amsterdam Noord. Ze hebben een grote kinderboeken afdeling, en adviseren dan ook meerdere scholen en school bibliotheken op het gebied van de kinderboeken selectie. Ook leveren zij deze boeken persoonlijk aan de scholen.

Lezen op school | lezen op school

Probleem

De website van Lezen op School was gedateerd, dus hebben wij een nieuwe website ontworpen die past bij het bedrijf. Daarnaast was de website niet makkelijk te vinden via zoekmachines, waardoor ze minder bezoekers kregen dan wenselijk. Wij hebben dit opgelost door SEO technieken te implementeren.

Oplossing

Baas & Baas heeft een nieuwe website ontworpen en gecreëerd waarin de kernwaarden van Lezen op School zijn afgespiegeld. Daarbij hebben we grote successen behaald op gebied van organische bezoekers via de zoekmachines door middel van on-page SEO optimalisatie. Lezen op School staat nu hoger in de ranglijsten van de zoekresultaten, wat betekent dat het aantal website bezoeken aanzienlijk is gestegen!

Resultaat

Dankzij de nieuwe website kon het merk profiteren van al deze voordelen:

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Neeve

Shopify webdevelopment

SEO optimalisatie

Webdevelopment & Online Marketing Bobbie.nu

2.02% stijging in conversie

108.33% meer websitebezoekers

StellaPower

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin