Janszon

JansZon is een innovatief bedrijf, op zoek naar nieuwe oplossingen om zonne-energiesystemen mogelijk te maken. De oprichters van JansZon zijn al 10 jaar actief in de duurzaamheidssector, niet alleen met de opwekking van duurzame energie, maar ook in het productieproces van de zonnepanelen zelf.

janszon|Case Janszon|Janszon webpage|Janszon web|JANSZON

Probleem

Ze hebben een nieuwe website nodig die de waarden, expertise en professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt. Daarnaast waren ze nog niet goed vindbaar in de zoekmachines, waardoor er minder bezoekers op de website kwamen dan gewenst.

Oplossing

We ontwierpen een nieuw logo, met een minimalistisch design, maar wel speels qua vorm/kleuren, waarbij je de “o” snel kunt relateren aan een zon.

Ook hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, met een visuele vormgeving waarin de belangrijke informatie goed vindbaar is. Daarnaast hebben we de homepage hero video zo gemonteerd dat de overlay tekst nog steeds leesbaar is en de pagina nog steeds snel laadt.

Verder zijn we momenteel aan het werk om landingspagina’s te ontwikkelen die leads genereren voor de klant. Deze landingspagina’s maken gebruik van een heldere design structuur en hiërarchie om te zorgen dat potentiële klanten niet overweldigd raken door de informatie op de pagina. Het design is gebaseerd op psychologische theorieën zoals het autoriteitsprincipe om te zorgen dat gebruikers een offerte aanvragen of zich terug laten bellen.

Bovendien is dankzij de toepassing van SEO-technieken het bereik van de webpagina en de positie ervan in de zoekmachines verbeterd. Ook is de site voorbereid op SEA campagnes.

Resultaat

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website beter bij het merk past en goed gevonden wordt.

  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor uw bedrijf
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk

Het resultaat kun je bekijken op www.janszon.nl

Zoekmachine geoptimaliseerd
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

IWT

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Enify

WordPress Website

Contentstrategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin