IWT

IWT, ook wel European Inland Waterway Transport Platform, is een juridische entiteit die wordt gecoördineerd door twee verenigingen. Deze twee verenigingen zorgen ervoor dat de sector versterkt wordt door proactief deel te nemen aan de verschillende besluitvormingsprocessen met betrekking tot de gebieden die onder de IWT-comités vallen.  

European Inland Waterway Transport Platform

Probleem

IWT was toe aan een nieuwe website waarin duidelijk naar voren moest komen waar ze voor staan en wat de expertises zijn. Daarnaast stond de website nog niet erg hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines waardoor er minder bezoekers dan gewenst op de website kwamen. Dit probleem hebben wij opgelost met behulp van een compleet nieuwe website.

Oplossing

Wij hebben een nieuwe website ontwikkeld voor IWT. De website is on-page SEO geoptimaliseerd waardoor de website beter gevonden kan worden in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal website bezoeken flink is gestegen!

Resultaat

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

ISM Security Amsterdam

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Selancare

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin