House of Deeprelax

House of Deeprelax is een platform voor een nieuwe methode van Yoga Nidra. Met de podcast van House of Deeprelax kan jij een betere levensstijl ontwikkelen en de optimale versie van jezelf vinden. Met de Yoga Nidra ontdek je de helende krachten van minder doen en meer gedaan krijgen door middel van een transformerende slaap.

Houseofdeeprelaxlogo|||HouseofDeeprelax

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor het House of Deeprelax platform.

How?

Het design is ontwikkeld in samenwerking met The Wiebes Agency. Baas & Baas heeft dit webdesign omgezet in een werkzame website. De website is een reflectie van House of Deeprelax: rustgevend met een natuurlijke uitstraling. Het is een platform geworden waar Yoga Nidra liefhebbers hun rust terug kunnen vinden met de services van House of Deeprelax op de website. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, is het eindresultaat volledig naar tevredenheid van de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
WordPress webdevelopment
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Kuin BV

Nieuwe en frisse website

Potentiële doelgroep beter bereiken

Studeerpil

4.21% stijging in conversie

89.49% meer websitebezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin