HMK Notarissen

HMK notarissen is één van de eerste boutique notariskantoren van Nederland. Ze zijn betrokken bij een aantal maatschappelijke organisaties, de notarissen bieden hen juridisch advies zodat deze organisaties kunnen doen waar ze goed in zijn. HMK is meer dan alleen een notaris, ze zijn ook vertrouwde juridische adviseurs die vaak persoonlijk betrokken zijn bij cliënten.

HMK Notarissen

Probleem

HMK notarissen was hard toe aan een nieuwe website waarin de expertises van de organisatie duidelijk naar voren moesten komen. De website stond nog niet erg hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines waardoor er minder bezoekers dan gewenst naar de website kwamen. Met behulp van een compleet nieuwe website hebben wij dit probleem kunnen oplossen!

Oplossing

Wij hebben een nieuwe website ontwikkeld waarbij het van belang was dat de expertises van HMK notarissen duidelijk naar voren moesten komen. Dit hebben wij voor elkaar gekregen door rustige kleuren en vormen te gebruiken zodat de website autoriteit uitstraalt. Daarnaast is de website volledig geoptimaliseerd op on-page SEO, waardoor HMK notarissen hoger in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines is te zien. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal website bezoeken in een korte periode flink is gestegen!

Resultaat

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met HMK notarissen, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Bovenstaand is een korte impressie te zien van de website. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van Webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Dashboard BECIS

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

WatersportReus

2.14% stijging in conversie

19.15% meer websitebezoekers

L'Atelier

Ondersteuning WordPress webdevelopment