HMK Notarissen

HMK notarissen is één van de eerste boutique notariskantoren van Nederland. Ze zijn betrokken bij een aantal maatschappelijke organisaties, de notarissen bieden hen juridisch advies zodat deze organisaties kunnen doen waar ze goed in zijn. HMK is meer dan alleen een notaris, ze zijn ook vertrouwde juridische adviseurs die vaak persoonlijk betrokken zijn bij cliënten.

HMK Notarissen

Probleem

HMK notarissen was hard toe aan een nieuwe website waarin de expertises van de organisatie duidelijk naar voren moesten komen. De website stond nog niet erg hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines waardoor er minder bezoekers dan gewenst naar de website kwamen. Met behulp van een compleet nieuwe website hebben wij dit probleem kunnen oplossen!

Oplossing

Wij hebben een nieuwe website ontwikkeld waarbij het van belang was dat de expertises van HMK notarissen duidelijk naar voren moesten komen. Dit hebben wij voor elkaar gekregen door rustige kleuren en vormen te gebruiken zodat de website autoriteit uitstraalt. Daarnaast is de website volledig geoptimaliseerd op on-page SEO, waardoor HMK notarissen hoger in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines is te zien. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal website bezoeken in een korte periode flink is gestegen!

Resultaat

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met HMK notarissen, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Bovenstaand is een korte impressie te zien van de website. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van Webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

IWT

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

MAM Tinto de Verano

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Kindercentrum Fantasieland

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin