C2B

C2B is een digital contentbureau gespecialiseerd in het maken en verspreiden van creatieve content. C2B biedt verschillende diensten aan zoals het maken en bedenken van campagnes, het managen van social media en het ontwikkelen van video formats. Het is een echte verzamelplaats voor creatievelingen.

C2B

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor C2B. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de website voor C2B. Het doel van deze website is om de creativiteit van C2B goed naar voren te brengen. Door veel van de geproduceerde content van C2B te plaatsen, laat dit goed zien waar ze voor staan en wat ze allemaal bieden. Ondanks het vele video-materiaal op de website, is de websitesnelheid nog steeds hoog. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. De samenwerking is als zeer succesvol ervaren. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.c2b.nu

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Cafe Wijs

WordPress webdevelopment

Facebook & Instagram advertising

Dialoog laatste levensfase

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

BHV Uitje

WordPress webdevelopment

(on-page) SEO optimalisatie