C2B

C2B is een digital contentbureau gespecialiseerd in het maken en verspreiden van creatieve content. C2B biedt verschillende diensten aan zoals het maken en bedenken van campagnes, het managen van social media en het ontwikkelen van video formats. Het is een echte verzamelplaats voor creatievelingen.

C2B

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor C2B. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de website voor C2B. Het doel van deze website is om de creativiteit van C2B goed naar voren te brengen. Door veel van de geproduceerde content van C2B te plaatsen, laat dit goed zien waar ze voor staan en wat ze allemaal bieden. Ondanks het vele video-materiaal op de website, is de websitesnelheid nog steeds hoog. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. De samenwerking is als zeer succesvol ervaren. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.c2b.nu

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin