Beste Vegan Producten

Beste Vegan Producten heeft een duidelijke missie: de wereld duurzamer maken en een positieve impact maken. Hoe? Door mensen te helpen om vaker plantaardig te eten. Op hun website vind je een grote verscheidenheid aan producten, allemaal zonder dierlijke ingrediënten en materialen. Hieronder vallen ook producten die volledig dierproefvrij zijn!

|Beste Vegan Product|||

Probleem:

Beste Vegan Producten was een nieuw merk dat online wilde verkopen. Ze hebben dus een webshop nodig volgens hun waarden en ook een account op sociale media, zodat ze potentiële veganistische merken en klanten kunnen bereiken.

Oplossing:

We ontwierpen en ontwikkelden een nieuwe webshop, met een minimalistisch en modern design. Informatie is eenvoudig te vinden en het ontwerp weerspiegelt de merkidentiteit. Bovendien is dankzij het toepassen van SEO-technieken het bereik van de webpagina en de positie in de zoekmachines verbetert.Tegelijkertijd werd er een account aangemaakt op Instagram, Facebook en Pinterest. Dankzij een goede sociale media strategie en aandacht voor stijl en uitstraling groeit ook het bereik op sociale media met de dag!

Resultaat:

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website beter bij het merk past en goed gevonden wordt. Dankzij de nieuwe website kon het merk profiteren van al deze voordelen:

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud

Ook bereiken we door onze inspanningen op hun sociale media meer bezoekers op de website en helpt dit het merk om zijn potentiële doelgroep te bereiken.

Nieuwe en frisse website
Potentiële doelgroep beter bereiken
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin