BECIS

Becis

BECIS is een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement. In de vergaande gedigitaliseerde overheid zijn zij de schakelfunctie tussen organisatie en IT. Het doel van BECIS is om samen met de opdrachtgevers hun informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen.

Probleem

BECIS was toe aan een nieuwe website waarbij de Unique Selling Points goed naar voren gebracht moesten worden. Daarnaast waren ze nog niet goed vindbaar in de zoekmachines waardoor er minder bezoekers naar de website kwamen dan gewenst.

Oplossing

Baas & Baas heeft met een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld waarbij de kernwaarden van BECIS voorop stonden. Het was belangrijk om de content zo overzichtelijk mogelijk te plaatsen zodat men niet snel het overzicht zou verliezen. Daarnaast is er met behulp van on-page SEO optimalisatie een grote vooruitgang geboekt in het aantal organische bezoeken via de zoekmachines. BECIS komt nu hoger in de zoekresultaten te staan waardoor het aantal website bezoeken flink is gestegen!

Resultaten

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met BECIS, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd.

Aantal bezoekers

In totaal komen er 15% extra bezoekers per maand binnen met behulp van de on-page SEO optimalisatie. Dit is te danken aan het feit dat BECIS een stuk hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines te vinden is.

Nieuwe gebruikers

Sinds het publiceren van de website is te zien dat er ruim 26% nieuwe gebruikers de website hebben bezocht. Daarnaast zijn er ook 30% meer pagina’s bezocht in vergelijking met de periode waarin de nieuwe website nog niet online stond. Het aantal sessies is met 32% toegenomen en de duur van deze sessies met 5%!

Opsomming van de voordelen van Webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
15% extra bezoekers op de site
Bezochte pagina's +30%
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way