Becis

BECIS is een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement. In de vergaande gedigitaliseerde overheid zijn zij de schakelfunctie tussen organisatie en IT. Het doel van BECIS is om samen met de opdrachtgevers hun informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen.

BECIS

Probleem

BECIS was toe aan een nieuwe website waarbij de Unique Selling Points goed naar voren gebracht moesten worden. Daarnaast waren ze nog niet goed vindbaar in de zoekmachines waardoor er minder bezoekers naar de website kwamen dan gewenst.

Oplossing

Baas & Baas heeft met een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld waarbij de kernwaarden van BECIS voorop stonden. Het was belangrijk om de content zo overzichtelijk mogelijk te plaatsen zodat men niet snel het overzicht zou verliezen. Daarnaast is er met behulp van on-page SEO optimalisatie een grote vooruitgang geboekt in het aantal organische bezoeken via de zoekmachines. BECIS komt nu hoger in de zoekresultaten te staan waardoor het aantal website bezoeken flink is gestegen!

Resultaten

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met BECIS, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd.

Aantal bezoekers

In totaal komen er 15% extra bezoekers per maand binnen met behulp van de on-page SEO optimalisatie. Dit is te danken aan het feit dat BECIS een stuk hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines te vinden is.

Nieuwe gebruikers

Sinds het publiceren van de website is te zien dat er ruim 26% nieuwe gebruikers de website hebben bezocht. Daarnaast zijn er ook 30% meer pagina’s bezocht in vergelijking met de periode waarin de nieuwe website nog niet online stond. Het aantal sessies is met 32% toegenomen en de duur van deze sessies met 5%!

Opsomming van de voordelen van Webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
15% extra bezoekers op de site
Bezochte pagina's +30%
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project