Antonian Amsterdam

Antonian Amsterdam is een prominente zichtlocatie aan de A10 in het gebied Overamstel waar creativiteit tot leven komt en waar bedrijven zich kunnen ontplooien. Antonian biedt passende Work Life Habitats met bedrijfsfaciliteiten en aanvullende diensten die leefcomfort en sociale interactie stimuleren.

Antonian|||Antonian website

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen voor Antonian Amsterdam.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de nieuwe website. Hierbij was het van belang om professionaliteit en creativiteit uit te stralen. De website moest mensen meteen een duidelijk beeld geven van het merk Antonian. Daarnaast was het belangrijk dat Antonian goed vindbaarheid moest zijn in de organische zoekresultaten, dit is gedaan door middel van SEO optimalisatie. Door een goede samenwerking met de opdrachtgever, hebben we het gewenste resultaat kunnen behalen. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.antonian.amsterdam

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

StoneAge Capital

WordPress webdevelopment

Dappermaentje

Toename websitebezoekers

Shopify webshop

SunnyMinds

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin