And Heart

And Heart is een training en coaching bedrijf opgericht door Tess Keijzer. Tess stimuleert je een sterke en gedurfde leider te zijn met een positieve invloed op de werknemers en zo betere resultaten te behalen. Haar uiteindelijke doel is om deze mensen te stimuleren meer compassie, moed en waarheid op de werkvloer te tonen; oftewel meer ‘hart’ in de organisatie brengen en zo bij te dragen aan een positievere wereld.

And Heart logo|And Heart webdevelopment|Logo and heart

Why?

Baas & Baas is gevraagd door het design bureau om het website design om te zetten in een werkende website voor het And Heart platform. Naast de ontwikkeling van deze website, is ook een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten relevant voor And Heart en hebben wij dit doorgevoerd.

How?

Het design van de website is ontwikkeld door The Wiebes Agency. Er is getracht de merkidentiteit, warm en professioneel, op de website naar voren te laten komen. Baas & Baas heeft dit design overgezet naar een werkende website. Dit resulteerde in een overzichtelijke en aantrekkelijke website met een uitstraling die past bij And Heart. Daarnaast heeft Baas & Baas gefocust op on-page SEO optimalisatie als garantie voor een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever is het eindresultaat volledig naar tevredenheid van de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • On-page SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op https://andheart.co/.

WordPress webdevelopment
On-page SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Studio Noos

Webshop

SEO optimalisatie

Enify

WordPress Website

Contentstrategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin