And Heart

And Heart is een training en coaching bedrijf opgericht door Tess Keijzer. Tess stimuleert je een sterke en gedurfde leider te zijn met een positieve invloed op de werknemers en zo betere resultaten te behalen. Haar uiteindelijke doel is om deze mensen te stimuleren meer compassie, moed en waarheid op de werkvloer te tonen; oftewel meer ‘hart’ in de organisatie brengen en zo bij te dragen aan een positievere wereld.

And Heart logo|And Heart webdevelopment|Logo and heart

Why?

Baas & Baas is gevraagd door het design bureau om het website design om te zetten in een werkende website voor het And Heart platform. Naast de ontwikkeling van deze website, is ook een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten relevant voor And Heart en hebben wij dit doorgevoerd.

How?

Het design van de website is ontwikkeld door The Wiebes Agency. Er is getracht de merkidentiteit, warm en professioneel, op de website naar voren te laten komen. Baas & Baas heeft dit design overgezet naar een werkende website. Dit resulteerde in een overzichtelijke en aantrekkelijke website met een uitstraling die past bij And Heart. Daarnaast heeft Baas & Baas gefocust op on-page SEO optimalisatie als garantie voor een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever is het eindresultaat volledig naar tevredenheid van de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • On-page SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op https://andheart.co/.

WordPress webdevelopment
On-page SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project