Webdesign West-Friesland

Wij zijn een internetbureau gevestigd in Amsterdam en met roots in West-Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites.

Lees meerContact

Waarom een nieuwe website van Baas en Baas?

Een mooie website laat een positieve indruk achter bij je (toekomstige) klanten. Met een professionele en strakke website, is het beeld van het bedrijf direct positief. Hierdoor is de klant eerder geneigd om met jouw bedrijf een deal aan te gaan. Als professional wil je immers wel goed voor de dag komen. Wij hebben veel ervaring met het maken van websites/webshops voor het MKB. Een investering in een nieuwe website verdien je al snel weer terug, ga maar eens na hoeveel klanten je extra binnen moet halen om het terug te verdienen. Valt mee toch?

Ik wil groeien

Een nieuwe website, een nieuwe start

Ben je net een bedrijf gestart in West-Friesland? Of ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service online media bedrijf en kunnen alle online marketing werkzaamheden voor jou verrichten. Dus ben je op zoek naar een webdesigner in West-Friesland dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Baas en Baas is een online internetbureau gevestigd in West-Friesland en Amsterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en daarnaast in SEO! Wij maken jou de online baas van West-Friesland

Op zoek naar een nieuw webdesign in de omgeving van West-Friesland?

Wat zeggen Westfriese ondernemers over ons?

“Baas & Baas heeft diverse websites voor mij gebouwd, ze werken snel, voordelig en verwerken mijn USP’s in mijn websites. Daarnaast bouwen ze, nog voordeliger, landingspages zoals mercruiserreparatie.nl in nog geen dag!”

Joris Reus
www.mercruiserreparatie.nl
www.watersportreus.nl

“Als Bed & Breakfast in West-Friesland is klanten vinden soms lastig. Wanneer klanten bij ons boeken via Booking.com hebben ze vaak eerst op de website gekeken. Dit overtuigt hen dan een reservering te maken. Ook Booking.com zelf vond het erg mooi!”

Marius & Marion
www.agapanthusbb.nl

“Ook ik ben een ondernemer in West-Friesland. Het is fijn werken met jullie, jullie werken snel en zijn goed bereikbaar. Al mijn ideeën hebben jullie goed om weten te zetten in een mooie website. Ik kan jullie werk zeker aanraden aan anderen.”

Lauren Hollemans
www.rossupport.nl

Digital inbound marketing vs. traditionele marketing

Contact

In vergelijking met de Inbound Marketing Methode is de traditionele marketing meer opdringerig te noemen. Binnen deze manier van communiceren duw je je producten en diensten als het ware naar de klant toe, ook als ze daar niet per se interesse in hebben. Hierbij kun je denken aan opdringerige media als tv, radio, ongevraagde e-mail of post campagnes, cold-calling en tijdschriften. Met de komst van het internet hebben klanten de keus om hun eigen interactie te kiezen. Het simpelweg pushen van je product/dienst heeft daarmee zijn effectiviteit verloren.

Contact
Digital Inbound Marketing Traditionele Marketing
Kenmerkend Pushen Organisch
Focus Op zoek naar klanten Klanten aantrekken
Doel Sales verhogen Langdurige relaties aangaan
Doelgroep Groot publiek Kleine doelgroep aan geïnteresseerde mensen
Kanalen Print advertenties, TV advertenties, outdoors advertising, cold calling, beurzen, e-maillijsten Blogs, E-books, white papers, video’s, Search Engine Optimization, Infographics, webinars, RSS, social media marketing

Aan de slag met content marketing

De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante content voor de juiste doelgroep. Daarnaast zetten we vol in op ‘interactiviteit’ en ‘betrokkenheid’. Op die manier stimuleer je earned media; content die wordt gemaakt door jouw doelgroep.Doel van dit alles is het aantrekken van jouw doelgroep en het converteren van een winstgevende klant. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet.

Benieuwd naar onze diensten? Let's meet!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.

De voordelen van de juiste content strategie

Heel veel informatie over de strategie achter het maken en publiceren van content, maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten hiervan? De voordelen van een content strategie:

  • Je trekt een doelgroep aan die jou ook daadwerkelijk interessant vindt. Grotere kans op het werven van kwalitatief goede en langdurige klanten dus!
  • Je zet samen met een van onze content strategie specialisten een kei goede contentstrategie en -kalender op.
  • De content verhoogt je organisch verkeer en merkbekendheid.
  • De kwalitatief, hoogwaardige en zoek waardige content wordt naast jouw doelgroep ook beloond door Google. Hoe? Door jouw website of andere content hoger in de zoekmachine te plaatsen! Dubbel scoren dus!
  • De content die gemaakt is kan op elk gewenst kanaal geplaatst worden; van sociale media tot blogs.
Social media als onderdeel van content strategie

Welke content maakt een content strategie?

Als online marketing bureau kunnen wij verschillende vormen van content inzetten om te komen tot een effectieve content strategie:

Online leadgeneratie

Groeien, dat is de ambitie van elk bedrijf. Want meer groei betekent meer klanten, meer bekendheid, meer status én omzet.

Lees meer

E-commerce strategie

Met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander met welke aanpak we jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

B2B strategie

Bestaat jouw klantenkring uit bedrijven en is dit de doelgroep die jij wil aanspreken?

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin