Webdesign Hoorn 2018-07-07T21:33:41+02:00
Responsive

Full
responsive

Een website moet op elk scherm er goed uit zien en ook zo werken.

SEO proof

SEO
proof

Iedere website die wij maken is geoptimaliseerd voor Google.

Snel en veilig

Snel en
veilig

Onze websites zijn snel, veilig en AVG proof.

Website onderhoud

Website
onderhoud

Om een website veilig te houden is onderhoud nodig.

U wilt een responsive website?

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Wij leveren een professioneel webdesign en volledig responsive. Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service internet bureau en kunnen alle ook online marketing werkzaamheden voor jou verrichten.

Dus ben je op zoek naar een webdesigner in de omgeving van Hoorn dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Webdevelopment in Hoorn

Baas en Baas is een online internetbureau gevestigd in Amsterdam en met haar roots in West-Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en daarnaast in SEO! Wij maken jou de online baas van Hoorn!

Op zoek naar webdesign in Hoorn? Neem dan gerust contact met ons op

Hoe gaan wij te werk?

Door onze expertise, garanderen we topkwaliteit. Wij begeleiden je graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van jouw organisatie optimaal weerspiegelt. Samen met jou lopen we volgende stappen door:

 • 1. Brainstorm


  In deze fase bepalen we samen met jou de inhoud van de site. Denk hierbij aan het doel van de website, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl.

 • 2. Ontwerp & Realisatie


  Door onze uitgebreide WordPress expertise kunnen wij snel, en dus voordelig, sites maken.

  Vervolgens volgt er een feedbackronde, deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

 • 3. Nu nog bezoekers!


  Door middel van ontwikkelde methodes, zorgen we ervoor dat de eerste bezoekers via Google op jouw site terechtkomen.

  De meest gebruikelijke methodes is een contentstrategie. Maar ook on-page SEO technieken, linkbuilding en social media komen hierbij kijken.

Contact opnemen

Wat zeggen Westfriese ondernemers over ons?

“Baas & Baas heeft diverse websites voor mij gebouwd, ze werken snel, voordelig en verwerken mijn USP’s in mijn websites. Daarnaast bouwen ze, nog voordeliger, landingspages zoals mercruiserreparatie.nl in nog geen dag!”

Joris Reus
www.mercruiserreparatie.nl
www.watersportreus.nl 

“Als Bed & Breakfast in West-Friesland is klanten vinden soms lastig. Wanneer klanten bij ons boeken via Booking.com hebben ze vaak eerst op de website gekeken. Dit overtuigt hen dan een reservering te maken. Ook Booking.com zelf vond het erg mooi!”

Marius & Marion
www.agapanthusbb.nl

“Ook ik ben een ondernemer in West-Friesland. Het is fijn werken met jullie, jullie werken snel en zijn goed bereikbaar. Al mijn ideeën hebben jullie goed om weten te zetten in een mooie website. Ik kan jullie werk zeker aanraden aan anderen.”

Lauren Hollemans
www.rossupport.nl

Online marketing

SEO on page

SEO (ON-PAGE)

Wil je een hogere positie in Google? Met behulp van verschillende on-page en off-page SEO technieken zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is.

Meer informatie
Content marketing

CONTENT MARKETING

Wil je de aandacht van jouw doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij consumenten.

Meer informatie
Social media campagnes

SOCIAL (ADVERTISING)

Een online fanbase bouwen of meer verkeer naar je website trekken? Wij ontwikkelen social media campagnes op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie
Online adverteren

SEA (ADS)

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google? Door gericht te adverteren zorgen wij ervoor dat jij jouw doelgroep online bereikt.

Meer informatie

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.