Zoek jij de beste webdesigner in Hoorn?

Baas & Baas Online Marketing

Lees meerContact

U wilt een responsive website?

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Wij leveren een professioneel webdesign en volledig responsive. Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service internet bureau en kunnen alle ook online marketing werkzaamheden voor jou verrichten.

Dus ben je op zoek naar een webdesigner in de omgeving van Hoorn dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Ik wil groeien

Hoe gaan wij te werk?

1. Brainstorm

In deze fase bepalen we samen met jou de inhoud van de site. Denk hierbij aan het doel van de website, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl

Sander Baas & Baas

2. Ontwerp & Realisatie

In deze fase bepalen we samen met jou de inhoud van de site. Denk hierbij aan het doel van de website, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl

3. Nu nog bezoekers!

Door middel van ontwikkelde methodes, zorgen we ervoor dat de eerste bezoekers via Google op jouw site terechtkomen.

De meest gebruikelijke methodes is een contentstrategie. Maar ook on-page SEO technieken, linkbuilding en social media komen hierbij kijken.

Ik wil groeien

Wat zeggen Westfriese ondernemers over ons?

“Baas & Baas heeft diverse websites voor mij gebouwd, ze werken snel, voordelig en verwerken mijn USP’s in mijn websites. Daarnaast bouwen ze, nog voordeliger, landingspages zoals mercruiserreparatie.nl in nog geen dag!”

Joris Reus
www.mercruiserreparatie.nl
www.watersportreus.nl

“Als Bed & Breakfast in West-Friesland is klanten vinden soms lastig. Wanneer klanten bij ons boeken via Booking.com hebben ze vaak eerst op de website gekeken. Dit overtuigt hen dan een reservering te maken. Ook Booking.com zelf vond het erg mooi!”

Marius & Marion
www.agapanthusbb.nl

“Ook ik ben een ondernemer in West-Friesland. Het is fijn werken met jullie, jullie werken snel en zijn goed bereikbaar. Al mijn ideeën hebben jullie goed om weten te zetten in een mooie website. Ik kan jullie werk zeker aanraden aan anderen.”

Lauren Hollemans
www.rossupport.nl

Digital inbound marketing vs. traditionele marketing

Contact

In vergelijking met de Inbound Marketing Methode is de traditionele marketing meer opdringerig te noemen. Binnen deze manier van communiceren duw je je producten en diensten als het ware naar de klant toe, ook als ze daar niet per se interesse in hebben. Hierbij kun je denken aan opdringerige media als tv, radio, ongevraagde e-mail of post campagnes, cold-calling en tijdschriften. Met de komst van het internet hebben klanten de keus om hun eigen interactie te kiezen. Het simpelweg pushen van je product/dienst heeft daarmee zijn effectiviteit verloren.

Contact
Digital Inbound Marketing Traditionele Marketing
Kenmerkend Pushen Organisch
Focus Op zoek naar klanten Klanten aantrekken
Doel Sales verhogen Langdurige relaties aangaan
Doelgroep Groot publiek Kleine doelgroep aan geïnteresseerde mensen
Kanalen Print advertenties, TV advertenties, outdoors advertising, cold calling, beurzen, e-maillijsten Blogs, E-books, white papers, video’s, Search Engine Optimization, Infographics, webinars, RSS, social media marketing

Aan de slag met content marketing

De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante content voor de juiste doelgroep. Daarnaast zetten we vol in op ‘interactiviteit’ en ‘betrokkenheid’. Op die manier stimuleer je earned media; content die wordt gemaakt door jouw doelgroep.Doel van dit alles is het aantrekken van jouw doelgroep en het converteren van een winstgevende klant. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet.

Benieuwd naar onze diensten? Let's meet!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.

De voordelen van de juiste content strategie

Heel veel informatie over de strategie achter het maken en publiceren van content, maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten hiervan? De voordelen van een content strategie:

  • Je trekt een doelgroep aan die jou ook daadwerkelijk interessant vindt. Grotere kans op het werven van kwalitatief goede en langdurige klanten dus!
  • Je zet samen met een van onze content strategie specialisten een kei goede contentstrategie en -kalender op.
  • De content verhoogt je organisch verkeer en merkbekendheid.
  • De kwalitatief, hoogwaardige en zoek waardige content wordt naast jouw doelgroep ook beloond door Google. Hoe? Door jouw website of andere content hoger in de zoekmachine te plaatsen! Dubbel scoren dus!
  • De content die gemaakt is kan op elk gewenst kanaal geplaatst worden; van sociale media tot blogs.
Social media als onderdeel van content strategie

Welke content maakt een content strategie?

Als online marketing bureau kunnen wij verschillende vormen van content inzetten om te komen tot een effectieve content strategie:

Lead generatie uitzendbureaus

Eigenaar, marketeer of manager bij een uitzendbureau? Stop met het verspillen van geld in marketingcampagnes.

Jouw uitzendbureau bovenaan in Google, met een full service aanpak op maat zorgt Baas & Baas ervoor dat je uitzendbureau bovenaan in Google.

Meer leads

Online leadgeneratie

Groeien, dat is de ambitie van elk bedrijf. Want meer groei betekent meer klanten, meer bekendheid, meer status én omzet.

Lees meer

E-commerce strategie

Met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander met welke aanpak we jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners