ZOEK JIJ DE BESTE
WEBDESIGNER IN HOORN?

BAAS & BAAS ONLINE MARKETING

Meer informatie
Contact

U wilt een responsive website?

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Wij leveren een professioneel webdesign en volledig responsive. Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service internet bureau en kunnen alle ook online marketing werkzaamheden voor jou verrichten.

Dus ben je op zoek naar een webdesigner in de omgeving van Hoorn dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Webdevelopment in Hoorn

Baas en Baas is een online internetbureau gevestigd in Amsterdam en met haar roots in West-Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en daarnaast in SEO! Wij maken jou de online baas van Hoorn!

Op zoek naar webdesign in Hoorn? Neem dan gerust contact met ons op

Hoe gaan wij te werk?

Door onze expertise, garanderen we topkwaliteit. Wij begeleiden je graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van jouw organisatie optimaal weerspiegelt. Samen met jou lopen we volgende stappen door:

 • 1. Brainstorm


  In deze fase bepalen we samen met jou de inhoud van de site. Denk hierbij aan het doel van de website, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl.

 • 2. Ontwerp & Realisatie


  Door onze uitgebreide WordPress expertise kunnen wij snel, en dus voordelig, sites maken.

  Vervolgens volgt er een feedbackronde, deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

 • 3. Nu nog bezoekers!


  Door middel van ontwikkelde methodes, zorgen we ervoor dat de eerste bezoekers via Google op jouw site terechtkomen.

  De meest gebruikelijke methodes is een contentstrategie. Maar ook on-page SEO technieken, linkbuilding en social media komen hierbij kijken.

Contact opnemen

Wat zeggen Westfriese ondernemers over ons?

“Baas & Baas heeft diverse websites voor mij gebouwd, ze werken snel, voordelig en verwerken mijn USP’s in mijn websites. Daarnaast bouwen ze, nog voordeliger, landingspages zoals mercruiserreparatie.nl in nog geen dag!”

Joris Reus
www.mercruiserreparatie.nl
www.watersportreus.nl 

“Als Bed & Breakfast in West-Friesland is klanten vinden soms lastig. Wanneer klanten bij ons boeken via Booking.com hebben ze vaak eerst op de website gekeken. Dit overtuigt hen dan een reservering te maken. Ook Booking.com zelf vond het erg mooi!”

Marius & Marion
www.agapanthusbb.nl

“Ook ik ben een ondernemer in West-Friesland. Het is fijn werken met jullie, jullie werken snel en zijn goed bereikbaar. Al mijn ideeën hebben jullie goed om weten te zetten in een mooie website. Ik kan jullie werk zeker aanraden aan anderen.”

Lauren Hollemans
www.rossupport.nl

Online marketing

FACEBOOK
ADVERTISING

Belangrijk bij adverteren is om de juiste advertentie, op het juiste moment, aan de juiste persoon te tonen. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegegevens binnen Facebook, is gericht adverteren mogelijk.

Meer informatie

GOOGLE
ADS (ADWORDS)

Google Ads is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers.

Meer informatie

INSTAGRAM
ADVERTISING

Alleen een post online zetten is niet genoeg op Instagram. Het is van belang om de juiste mix te vinden tussen de advertentie, doelgroep, timing, sfeer en engagement. Jouw advertentie kan zomaar een conversie knaller worden voor jouw merk.

Meer informatie

DISPLAY
ADVERTENTIES

Wanneer een potentiële klant jouw website bezocht heeft is het zaak om deze te 'retargeten' door middel van display advertenties. Display advertenties kunnen ook zonder retargeting gebruikt worden.

Meer informatie

LINKEDIN
ADVERTISING

LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op LinkedIn komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij.

Meer informatie

BING
ADVERTISING

Het advertentieprogramma van Bing is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers. Wij ontwikkelen Bing campagnes op maat.

Meer informatie

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U