Wil jij een nieuwe MKB website?

De baas worden in Google? Door middel van data driven SEO maken wij van jouw bedrijf een Baas in Google

Lees meerContact

Waarom een nieuwe website voor het MKB?

Wij denken dat uw bedrijf een website nodig heeft om een van de volgende redenen.
- De website wordt gebruikt om naar te verwijzen wanneer u met klanten afspreekt.
- Je wil laten zien dat je er bent op wat voor gebied dan ook.
- De website is het bedrijf. Bijvoorbeeld in de vorm van een webshop.
- De website laat zien dat jij in staat bent om het probleem op te lossen.
- Een website in de vorm van een blog.
- U bent een professional, dus uw website moet dat ook zijn.
- Een website is het eerste visitekaartje van een bedrijf.

Ik wil groeien

Digital inbound marketing vs. traditionele marketing

Contact

In vergelijking met de Inbound Marketing Methode is de traditionele marketing meer opdringerig te noemen. Binnen deze manier van communiceren duw je je producten en diensten als het ware naar de klant toe, ook als ze daar niet per se interesse in hebben. Hierbij kun je denken aan opdringerige media als tv, radio, ongevraagde e-mail of post campagnes, cold-calling en tijdschriften. Met de komst van het internet hebben klanten de keus om hun eigen interactie te kiezen. Het simpelweg pushen van je product/dienst heeft daarmee zijn effectiviteit verloren.

Contact
Digital Inbound Marketing Traditionele Marketing
Kenmerkend Pushen Organisch
Focus Op zoek naar klanten Klanten aantrekken
Doel Sales verhogen Langdurige relaties aangaan
Doelgroep Groot publiek Kleine doelgroep aan geïnteresseerde mensen
Kanalen Print advertenties, TV advertenties, outdoors advertising, cold calling, beurzen, e-maillijsten Blogs, E-books, white papers, video’s, Search Engine Optimization, Infographics, webinars, RSS, social media marketing

Aan de slag met content marketing

De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante content voor de juiste doelgroep. Daarnaast zetten we vol in op ‘interactiviteit’ en ‘betrokkenheid’. Op die manier stimuleer je earned media; content die wordt gemaakt door jouw doelgroep.Doel van dit alles is het aantrekken van jouw doelgroep en het converteren van een winstgevende klant. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet.

Benieuwd naar onze diensten? Let's meet!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.

De voordelen van de juiste content strategie

Heel veel informatie over de strategie achter het maken en publiceren van content, maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten hiervan? De voordelen van een content strategie:

  • Je trekt een doelgroep aan die jou ook daadwerkelijk interessant vindt. Grotere kans op het werven van kwalitatief goede en langdurige klanten dus!
  • Je zet samen met een van onze content strategie specialisten een kei goede contentstrategie en -kalender op.
  • De content verhoogt je organisch verkeer en merkbekendheid.
  • De kwalitatief, hoogwaardige en zoek waardige content wordt naast jouw doelgroep ook beloond door Google. Hoe? Door jouw website of andere content hoger in de zoekmachine te plaatsen! Dubbel scoren dus!
  • De content die gemaakt is kan op elk gewenst kanaal geplaatst worden; van sociale media tot blogs.
Social media als onderdeel van content strategie

Welke content maakt een content strategie?

Als online marketing bureau kunnen wij verschillende vormen van content inzetten om te komen tot een effectieve content strategie:

Hoe maken wij jouw website?

Stap 1: Brainstorm

Voor wij beginnen met bouwen vragen wij ons de volgende zaken af:
- Wat is het doel van de website?
- Wat is de doelgroep?
- Huisstijl en design
- USP bepalen
- Persona maken
- Zoektermen bepalen
- Marketingplan

Stap 2: Realisatie van jouw MKB website

Wij leggen een scherpe offerte aan jou voor, geheel afgestemd op jouw wensen. Daarna beginnen wij met het bouwen van de website. Voor het bouwen gebruiken wij het zeer bekende WordPress. Door onze uitgebreide ervaring hiermee kunnen wij snel, en dus voordelig werken. Wij doen niet aan het vullen van thema’s met content, wij bouwen voor u een geheel unieke website. Wij kunnen de eerste beta-versie al binnen een week online hebben. Dan volgt er een feedback ronde, en nog een feedback ronde, en nog….. Net zolang totdat u tevreden bent!

Stap 3: Nu nog bezoekers!

Wij hebben methodes ontwikkeld die jou de eerste bezoekers op de website bezorgen. Via Google komen ze bij jou terecht. Dit doen wij door middel van uitgebreid geteste methodes. De bekendste methode is het schrijven van content en het bijhouden van een blog. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier. Maar ook technieken als on-page SEO optimalisatie, linkbuilding en social media komen hierbij kijken. Ook dit kunnen wij voor jou doen.

Stap 4: Bezoekers vasthouden en converteren

De meeste bezoekers verlaten de website weer. Zo is het nou eenmaal, het is daarom zaak om de bounce rate zo laag mogelijk te houden. Er is een kans aanwezig dat de bezoekers naar de concurrent gaat. Daarom moet je de website up-to-date houden met artikelen en informatie.

Op het moment dat er enthousiasme is ontstaan bij de bezoekers kunnen wij onze internet marketing technieken toepassen. Dit doen wij door middel van onze eigen geteste methodes volledig afgestemd op de klant.

Online leadgeneratie

Groeien, dat is de ambitie van elk bedrijf. Want meer groei betekent meer klanten, meer bekendheid, meer status én omzet.

Lees meer

E-commerce strategie

Met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander met welke aanpak we jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

B2B strategie

Bestaat jouw klantenkring uit bedrijven en is dit de doelgroep die jij wil aanspreken?

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin