Gratis Facebook ads consult

De baas worden met Facebook ads? Door middel van een gratis Facebook ads consult halen we gericht leads binnen voor jouw bedrijf

Inschrijven

Gratis Facebook ads consult

Wist je dat Facebook ads de goedkoopste CPC heeft, dat betekent dat het de goedkoopste manier is om betaald verkeer naar je website te krijgen.

Wij nemen in het gratis Facebook ads consult jouw campagnes of bedrijf live onder de loep. Wij bespreken live de verbeterpunten, de laatste updates van Facebook en de ins en outs van de business manager. Gewoon, vanachter je computer of op je tablet.

Stel tijdens het consult live je vragen aan de trainer.

Het gratis Facebook Ads consult is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Facebook & Instagram marketing.

Type
Duur
Tijd
Prijs

Live
30:00
Inplannen via agenda
Gratis

Direct aanmelden voor gratis consult

Tijdens het Facebook ads consult ontdek je de ins & outs van Facebook Marketing en leer je hoe je campagnes kan verbeteren.

Wat kun je verwachten?

- Facebook of Instagram wanneer inzetten?
- A/B testen, budget optimaliseren, doelen stellen
- Campagne instellen
- Pixel instellen
- Juiste targeting
- Goede banners en copywriting

Meld je nu vrijblijvend aan via de agenda hiernaast. Het gratis Facebook ads consult vindt plaatst via Google Meet.

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin