fbpx
Conversie optimalisatie2021-05-19T08:23:45+01:00

WIL JIJ EEN HOGE CONVERSIE?

Wij zorgen voor meer conversie vanuit je websitebezoekers.
Analyseer je bezoekers en verbeter je website en advertenties

Meer informatie
Contact

CONVERSIE
OPTIMALISATIE

Door middel van data driven online marketing maken wij van jouw website en conversieknaller. We analyseren met effectieve tools zoals Google analytics, Google Optimize en Hotjar het bezoekgedrag. Een te hoog bouncepercentage kan een indicator zijn dat jouw website boven de vouw (above the fold) niet goed geoptimaliseerd is. Wij passen dit aan, voeren A/B tests uit en analyseren het resultaat. Vervolgens evalueren we het en passen we het aan net zolang tot het verbeterd is.

Contact

Meer conversies halen uit jouw website bezoekers?

Door onze expertise, garanderen we topkwaliteit. Wij zorgen voor betere conversies op jouw website. Hoe wij de conversie op jouw website optimaliseren leggen wij graag uit aan de hand van ons stappenplan.

Contact
  • Doelen bepalen

  • Meten = weten

  • Analyseren A/B testen

  • User experience testen

WERKWIJZE CONVERSIE OPTIMALISATIE

1. Doelen bepalen2019-01-31T14:05:24+01:00

Meten=weten. Dat geldt met name bij conversie optimalisatie. We nemen het 0 punt en bepalen vervolgens de conversie doelen waarvoor we willen optimaliseren.

2. Analyseren en A/B testen2019-01-31T14:05:45+01:00

Vervolgens analyseren we de pijnpunten en stellen we een plan van aanpak op. We gaan vervolgens verbeteringen doorvoeren en deze A/B testen.

3.Tools en verbeteren2019-01-31T14:06:01+01:00

Uit tools zoals Google Analytics en Google Optimize blijkt of de A/B test succesvol is en vervolgens kunnen we het doorvoeren. We blijven de resultaten meten en streven voortdurend naar een beter resultaat.

Conversie
percentage verhogen?

Begin met optimaliseren

REVIEWS

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

StudeerpilLogoMick Vrij, Studeerpil

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring