fbpx
Conversie optimalisatie2022-06-30T11:37:26+01:00

WIL JIJ EEN HOGE CONVERSIE?

Wij zorgen voor meer conversie vanuit je websitebezoekers.
Analyseer je bezoekers en verbeter je website en advertenties.

Meer informatie
Contact

CONVERSIE
OPTIMALISATIE

Bij Baas & Baas maken we door middel van data driven online marketing van jouw website een conversieknaller. Allereerst analyseren we met effectieve tools zoals Google Analytics, Google Optimize en Hotjar het gedrag van jouw websitebezoekers. Zo kan bijvoorbeeld een te hoog bouncepercentage een indicator zijn dat je website boven de vouw (above the fold) niet goed is geoptimaliseerd. Indien gewenst passen we dit voor je aan, voeren we A/B tests uit en analyseren we het resultaat. Vervolgens evalueren we het proces en optimaliseren we net zolang tot het is verbeterd. Tot slot voorzien we je van extra conversie optimalisatie tips.

CONVERSIE
SPECIALIST

Baas & Baas is een full service digital agency. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, social advertising en webdevelopment. Door onze transparante werkwijze en goede communicatie zorgen we ervoor dat onze klanten meer relevante bezoekers en leads binnenhalen. We zorgen voor een zo groot mogelijke conversie. Onze missie is om jouw website het absolute middelpunt te maken. We ontwerpen, bouwen, leveren en leren je alles wat nodig is om volledige controle te hebben over je website, content, webshop en data. Constant blijven we de online strategie verbeteren, zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.
Ik wil een hogere conversie

Conversie optimalisatie van jouw website

Door de expertise van onze bazen, garanderen we topkwaliteit. Wij zorgen voor betere conversies op jouw website. Hoe we dit precies doen, leggen we graag uit aan de hand van onderstaand stappenplan. Als eerst gaan we de doelen voor jouw website bepalen. Vervolgens analyseren we het gedrag van je websitebezoekers en gaan we aan de slag met A/B testen. Aan de hand van de beste tools verbeteren we de conversie waar mogelijk.

Neem contact op
  • Doelen bepalen

  • Meten = weten

  • Analyseren A/B testen

  • User experience testen

WERKWIJZE CONVERSIE OPTIMALISATIE

1. Doelen bepalen2019-01-31T14:05:24+01:00

Meten=weten. Dat geldt met name bij conversie optimalisatie. We nemen het 0 punt en bepalen vervolgens de conversie doelen waarvoor we willen optimaliseren.

2. Analyseren en A/B testen2019-01-31T14:05:45+01:00

Vervolgens analyseren we de pijnpunten en stellen we een plan van aanpak op. We gaan vervolgens verbeteringen doorvoeren en deze A/B testen.

3.Tools en verbeteren2019-01-31T14:06:01+01:00

Uit tools zoals Google Analytics en Google Optimize blijkt of de A/B test succesvol is en vervolgens kunnen we het doorvoeren. We blijven de resultaten meten en streven voortdurend naar een beter resultaat.

Conversie
percentage verhogen?

Begin met optimaliseren

REVIEWS

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

StudeerpilLogoMick Vrij, Studeerpil

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing B.V.

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 16B
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U