WIL JIJ ONLINE
DE BAAS WORDEN?

Wat maakt jouw bedrijf uniek? En wordt dit ook zo gecommuniceerd naar het publiek? Middels een heldere merkidentiteit kom je tot de kern van je organisatie.

Meer informatie
Contact

ONDERSCHEIDEN IN DE MARKT:

HOE DOE JE DAT?

Wat maakt jou uniek ten opzichte van jouw concurrenten? De vraag die centraal staat bij het vaststellen van je merkidentiteit. Samen met Baas & Baas zorgen wij dat we komen tot de kern van jouw merk. En nee, dit is niet enkel het bedenken van een goede naam of het laten ontwerpen van een logo of visitekaartje. Hoe we dit wel doen? Aan de hand van een merkstrategie en scherpe branding. Je leest het hieronder.

MERKSTRATEGIE

Wat maakt een goed merk? Precies weten wie je bent, wat je doet, waar je voor staat, voor wie en hoe je dit doet. Hiertoe is het van belang een goede branding strategie te vormen. Dit vormt immers de basis van je merk. Bij alle succesvolle bedrijven vormt een sterke branding het uitgangspunt van alles wat zij doen. Het zorgt er voor dat je uniek en herkenbaar bent voor zowel nieuwe als bestaande klanten. 

WAT IS EEN MERKSTRATEGIE?

Een merkstrategie is de manier waarop je invulling geeft aan de functionele en emotionele eigenschappen van je merk. Je kunt als geen ander misschien weten wie jouw bedrijf is, maar doet de arbeidsmarkt dat ook? Dat is de grote vraag! Merken die hun merkstrategie op orde hebben, hebben grip op de manier waarop een merk door het publiek wordt ervaren. Door de juiste merkstrategie in te zetten, kun je zeker zijn van een relevante marktpositie voor enkele jaren. Maak je bedrijf toekomstbestendig met ons.

Belangrijke begrippen:

  • Tone-of-voice: de manier waarop je je merkverhaal communiceert naar je doelgroep.
  • Huisstijl: de visuele identiteit van een organisatie. Denk hierbij aan je logo-ontwerp, slim kleurgebruik en onderscheidend lettertype. Het gaat dus enkel om het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit.
  • Merkpositionering: manier waarop je je merk in de markt zet, oftewel het strategisch document met inbegrepen je merkidentiteit

VOOR WIE IS BRANDING?

Branding is belangrijk voor elk bedrijf; niet alleen de grote bedrijven in de markt als een McDonalds of Philips. Dus groot of klein, het maakt allemaal niet uit. Je wilt je onderscheiden en daarbij ook nog in de toekomst relevant blijven voor je doelgroep. Echter, de wereld verandert met de dag. En natuurlijk heeft dit gevolgen voor je merk; nieuwe uitdagingen komen aan het licht. Zo kan het zijn dat de vraag en aanbod in de markt verandert of juist een verandering in de behoeften van je doelgroep. Wat dan uitmaakt is een duidelijke merkstrategie die je merk – in het snel veranderende landschap – richting geeft de komende paar jaren.

Beperkte targeting op Facebook

HOE KOMEN WE TOT EEN GOEDE MERKSTRATEGIE?

De vraag is nu alleen… welke uitstraling past nou bij jouw organisatie? Let’s find it out! Samen met jou vertalen wij de ‘why’ naar een unieke visuele uitstraling met een passende tone-of-voice.

In totaal doorlopen we drie fasen om te komen tot een betekenisvolle merkenstrategie. Een juiste balans hiertussen resulteert in sterke merken. Hierbij begint het allemaal bij het uitdenken van een sterke merkidentiteit, waarmee mensen zich kunnen identificeren en willen verbinden. Je merkidentiteit moet duidelijk maken wie je bent en wat je betekent voor potentiële klanten. Indien dit geheel duidelijk is kan de vervolgstap gemaakt worden naar het creëren van het merkconcept, oftewel de manier waarop de merkidentiteit zich uit in de buitenwereld. Tot slot focussen we ons op het vormen van een rijke merkbeleving. Deze merkbeleving bestaat uit een visuele en tekstuele vertaling van het merkconcept.

Facebook advertising team van Baas & Baas

BRANDING DIENSTEN

Als online marketing bureau bieden wij verschillende soorten branding diensten aan:

  • Rebranding

  • Webdesign

  • Video

GA JIJ DE UITDAGING MET ONS AAN?

Wil jij je verder onderscheiden in de markt door middel van branding/merkstrategie? Wij kunnen jou hier uiteraard bij helpen. Met een team van 18 experts en al vele cases verder, maken wij van jouw bedrijf een BAAS in de online wereld.

Contact

BRAND STRATEGIE

Wat maakt jouw bedrijf uniek? En wordt dit ook zo gecommuniceerd naar het publiek? Middels een heldere merkidentiteit kom je tot de kern van je organisatie.

Meer informatie

DISTRIBUTIE STRATEGIE

Hoe communiceer jij jouw boodschap? Via welke online distributiekanalen? Het bepalen van een goede distributiestrategie is cruciaal binnen jouw online strategie.

Meer informatie

CONTENT STRATEGIE

Content strategie. Met een goed, uitgedachte strategie ben jij in staat een Baas te worden op online gebied: Google/Sociale media/Website.

Meer informatie

Wat klanten over ons zeggen

Gebaseerd op 36 recensies.
Sjoerd Geers
Sjoerd Geers
2022-05-12
Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
Anna Stolyarova
Anna Stolyarova
2022-04-20
Joren Jans
Joren Jans
2022-01-07
Stefan Sinnige
Stefan Sinnige
2022-01-07
Nick Dontje
Nick Dontje
2022-01-07
Alpaca Loca
Alpaca Loca
2021-08-13
This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
Veronica Jibodh
Veronica Jibodh
2021-08-11
Tijdens de intake gesprekken met Sander kreeg ik al een fijn gevoel bij dit bedrijf. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken voor de online marketing voor mijn bedrijf. Maar hier kreeg ik echt het gevoel dat ze met me meedachten. Demi is mijn campagne manager en ze denkt continu met me mee en houdt me regelmatig op de hoogte. Overall: Dit bedrijf is professioneel en ze weten waar ze het over hebben.
Joëlle de Koning
Joëlle de Koning
2021-04-05
Rens Tenzer
Rens Tenzer
2021-01-20
Het beste online marketing bureau van Amsterdam!
S Osman
S Osman
2021-01-06
Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.

De baas geworden in Google:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing B.V.

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 16B
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U