Project omschrijving

NextLevel

Webdevelopment &
Online Marketing

Next Level Switzerland

Next Level Switzerland is een beauty salon uit Zürich in Zwitserland. Next Level maakt gebruik van narrowcasting en is een exclusieve salon met diverse behandelingen. De salon zoekt constant naar internationale trends, nieuwe stylen, verbluffende kleuren, en fashion. Next Level creërt wat bij jou past, je natuurlijke schoonheid versterkt, je uniek maakt en een glimlach geeft op je gezicht. Zo is hun missie: “Next Level returning clients are happy clients, that’s all it takes”.

Why?

Deze nieuwe exclusieve hair & beauty salon heeft een unieke website nodig waarin het gevoel van een exclusieve salon overgebracht wordt op de websitebezoeker.

How?

Baas & Baas lanceerde een nieuwe unieke website voor Next Level Switzerland. We willen de websitebezoeker het luxe gevoel overbrengen en de laatste trends laten zien. Naast webdevelopment verzorgden wij ook de SEA campagne op Google Ads voor Next Level. Zo is de naamsbekendheid vergroot, de juiste doelgroep bereikt en heeft Next Level zich in Zwitserland op de kaart gezet. Dit doel is met succes uitgevoerd en de klant is zeer tevreden met de look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • SEA campagne op Google Ads

Bekijk het resultaat op nextlevelswitzerland.ch

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact