WEBDESIGN
WEST-FRIESLAND

Wij zijn een internetbureau gevestigd in Amsterdam en met roots in West-Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites.

Meer informatie
Contact

Waarom een nieuwe website van Baas en Baas?

Een mooie website laat een positieve indruk achter bij je (toekomstige) klanten. Met een professionele en strakke website, is het beeld van het bedrijf direct positief. Hierdoor is de klant eerder geneigd om met jouw bedrijf een deal aan te gaan. Als professional wil je immers wel goed voor de dag komen. Wij hebben veel ervaring met het maken van websites/webshops voor het MKB. Een investering in een nieuwe website verdien je al snel weer terug, ga maar eens na hoeveel klanten je extra binnen moet halen om het terug te verdienen. Valt mee toch?

Een nieuwe website, een nieuwe start.

Ben je net een bedrijf gestart in West-Friesland? Of ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service online media bedrijf en kunnen alle online marketing werkzaamheden voor jou verrichten. Dus ben je op zoek naar een webdesigner in West-Friesland dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Baas en Baas is een online internetbureau gevestigd in West-Friesland en Amsterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en daarnaast in SEO! Wij maken jou de online baas van West-Friesland

Op zoek naar een nieuw webdesign in de omgeving van West-Friesland?

Wat zeggen Westfriese ondernemers over ons?

“Baas & Baas heeft diverse websites voor mij gebouwd, ze werken snel, voordelig en verwerken mijn USP’s in mijn websites. Daarnaast bouwen ze, nog voordeliger, landingspages zoals mercruiserreparatie.nl in nog geen dag!”

Joris Reus
www.mercruiserreparatie.nl
www.watersportreus.nl 

“Als Bed & Breakfast in West-Friesland is klanten vinden soms lastig. Wanneer klanten bij ons boeken via Booking.com hebben ze vaak eerst op de website gekeken. Dit overtuigt hen dan een reservering te maken. Ook Booking.com zelf vond het erg mooi!”

Marius & Marion
www.agapanthusbb.nl

“Ook ik ben een ondernemer in West-Friesland. Het is fijn werken met jullie, jullie werken snel en zijn goed bereikbaar. Al mijn ideeën hebben jullie goed om weten te zetten in een mooie website. Ik kan jullie werk zeker aanraden aan anderen.”

Lauren Hollemans
www.rossupport.nl
(offline)

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring