BAAS & BAAS
FULL SERVICE DIGITAL AGENCY

Wij zijn Baas & Baas. Een agency vol jonge bazen middenin een constant veranderende digitale wereld. Een wereld waarin we je graag wegwijs maken. Wij geloven in data, houden van een uitdaging én persoonlijk contact. Daarom helpen we onze klanten zoals we ook vrienden zouden helpen. Waar we maar kunnen en altijd eerlijk over verwachtingen.

Onze diensten
Contact

ONZE VISIE

De markt wordt langzaam gedomineerd door digitaal volwassen ondernemingen. Winner takes all. Dat wil zeggen: elk klantcontact gemeten, geoptimaliseerd en gepersonaliseerd. Weten waar je doelgroep zich bevindt én wat hen beweegt. Om zo op elk moment en kanaal de meest effectieve boodschap te communiceren. Zo bereiken we samen de beste online resultaten.

Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen? Kom gerust eens langs, dan delen we graag onze inzichten met je. Gaan we los, dan maken we duidelijke afspraken. Want, zonder communicatie geen resultaat. Met vaste feedback momenten, maandelijkse voortgangsrapportages en data dashboards maken we de samenwerking zo transparant mogelijk.

Ben jij klaar om een online baas te worden? Let’s team up! 

Contact

HET BAZEN TEAM

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Demi Kuijper

Accountmanager

Demi is Accountmanager van verschillende klanten van Baas & Baas. Ze houdt zich vooral bezig met social advertising en Google Ads. Met een design achtergrond houdt ze zich ook bezig met content vanuit strategisch oogpunt.

Wouter van Kollem

Projectmanagement Baas

Wouter is project manager bij Baas & Baas en drinkt de meeste bakken koffie. Hij heeft veel ervaring met het managen van webdevelopment projecten. Logistieke achtergrond.

Sander Baas

Eindbaas

Online Eindbaas met een achtergrond in Corporate Communicatie (MSc), gespecialiseerd in online marketing; SEO, SEA en social advertising. Facebook marketing trainer.

Monique Wols

Team lead

Als team lead stuurt Monique het social advertising team aan naast het managen van haar eigen campagnes. Net als veel van onze bazen heeft zij de studie Communicatie & Multimedia design afgerond. Met haar achtergrond in conceptontwikkeling en passie voor design staat zij klaar om onze klanten online op weg naar de top te helpen!

Leon Hamelink

Strategische marketing Baas

Strategische marketing Baas. Geeft advies van niveau en zorgt voor een heldere structuur. Met 9 jaar (online) marketing ervaring een echte Baas in SEO en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen.

Matthijs Tisserand

Lead Webdeveloper

Een baas in het bouwen van websites en webshops in WordPress, Shopify en Webflow. Met een achtergrond in design let hij goed op de kleine details en zorgt er voor dat het resultaat er tip-top uit ziet en goed functioneert.

Jette van Diepen

Online Marketeer

Jette heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Jette is oud online marketing stagiair bij Baas & Baas en nu Facebook Marketeer. Ze runt campagnes op Instagram & Facebook en analyseert het liefst cijfertjes.

Jop Bosma

Webdesigner

Onze meest creatieve webdesign Baas. Jop moet nog leren tafeltennissen maar hij designed jouw website tot een waar kunstwerk. Zeer ervaren in zijn vak en met een opleiding CMD helemaal op zijn plek.

Ciro Goudswaard

Designer

UX Designer en ontwerp het liefst jouw nieuwe website. Ciro is derdejaars student Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wessel Rooth

Webdeveloper

Wessel studeert momenteel Cyber Security aan de Hogeschool van Amsterdam. Wessel  houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites.  Daarnaast heeft hij ook ervaring met HTML/CSS en javascript.

Jeroen van Kesteren

SEA Specialist

Jeroen is onze Search Engine Advertising specialist. Je kunt hem alles vragen met betrekking tot campagnes en is altijd bereikbaar.

Sverre Draaisma

Webdeveloper

Sverre studeert momenteel Software Development aan de Hogeschool van Leiden. Sverre houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites.  Daarnaast heeft hij ook ervaring met HTML/CSS en javascript.

Koen Franken

Webdeveloper

Koen Franken studeert momenteel Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Koen houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites.
Daarnaast heeft hij ook ervaring met HTML/CSS en javascript.

Sophie Falkena

Administratie Baas

Sophie doet de administratie van Baas & Baas en zorgt dat alle facturen en bonnetjes goed worden verwerkt. Daarnaast is ze freelance copywriter en doet ze ook wel eens een schrijfklus voor ons.

Azam Awan

Webdeveloper & UX/UI design

Een creatieve duizendpoot die met passie en uitgebreide kennis jouw website bouwt. Naast Webdeveloper is Azam ook een vierdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Azam is momenteel aan het afstuderen als UX/UI Developer binnen Baas & Baas.

Tom Hodgson

Online Marketeer

Tom is bezig met zijn Master Business Administration: Digital Marketing aan de Universiteit van Amsterdam. Hij richt zich vooral op webdevelopment, zoekmachine optimalisatie, en social advertising.

Michel Baas

Oprichter

De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. MSc Geneeskunde in de pocket. Niet langer de onbetwiste #1 in tafeltennis.

Fenna van Dijk

Online Marketeer

Fenna heeft bij Baas & Baas haar Media and Information Bachelor aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, en is dus oud online marketing stagiaire. Ze gaat bij ons verder met social advertising, Google Ads en social media (management).

Immelda Oord

Strategie/Pinterest specialist

Immelda werkt bij Baas & Baas als freelance strategie/pinterest specialist. Immelda is doelgericht en weet van aanpakken, en werkt dan ook graag met ambitieuze bedrijven en professionals die hun marketing serieus nemen.

Jij