BAAS & BAAS
ONLINE MARKETING AMSTERDAM

Wij zijn een full service online marketing bureau in Amsterdam. Wij creëren nieuwe websites en zorgen dat deze meer conversies opleveren.

Onze diensten
Contact

ONZE VISIE

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij maken graag goed converterende websites en zorgen voor een effectieve online strategie zodat jij meer relevante bezoekers en leads krijgt.

Contact

COMMUNICATIE

Zonder communicatie geen resultaat. Wij denken graag met je mee en maken goede afspraken over feedback momenten. Onze projectmanager plant graag het volledige project met jou in. Wij antwoorden snel, volledig en zorgvuldig op e-mails en zijn goed bereikbaar via telefoon of chat.

WERKWIJZE

Wij communiceren de meest effectieve boodschap richting jouw doelgroep. Dit doen wij door middel van verschillende kanalen, zoals social, organic, paid en display. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met je, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën. Wij gebruiken effectieve project- en tijdmanagement tools en gaan transparant te werk.

HET BAZEN TEAM

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Sander Baas
Sander BaasEindbaas
Online Eindbaas met een achtergrond in Corporate Communicatie (MSc), gespecialiseerd in online marketing; SEO, SEA en social advertising. Facebook marketing trainer.
Michel Baas
Michel BaasOprichter
De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. MSc Geneeskunde in de pocket. Niet langer de onbetwiste #1 in tafeltennis.
Leon Hamelink
Leon HamelinkStrategie Baas
Strategische marketing Baas. Geeft advies van niveau en zorgt voor een heldere structuur. Met 9 jaar (online) marketing ervaring een echte Baas in SEO en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen.
Wouter van Kollem
Wouter van KollemProjectmanagement Baas
Wouter is project manager bij Baas & Baas en drinkt de meeste bakken koffie. Hij heeft veel ervaring met het managen van webdevelopment projecten. Logistieke achtergrond.
Daani de Jong
Daani de JongOnline Marketing Baas
Online Marketeer met brede kennis van video, social en advertising.
Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.
Demi Kuijper
Demi KuijperOnline Marketing Baas
Campagne manager van verschillende klanten van Baas & Baas. Houdt zich vooral bezig met social advertising en Google Ads. Met een design achtergrond houdt ze zich ook bezig met content vanuit strategisch oogpunt.
Lotte Weijnands
Lotte WeijnandsSales Baas
Lotte houdt zich bezig met de Marketing / Sales van Baas & Baas. Is daarnaast een bevlogen content creator.
Koen Franken
Koen FrankenWebdeveloper
Deze afgestudeerd werktuigbouwkundige is een baas in het bouwen van websites. Met ervaring in zijn eigen start-up weet hij hoe belangrijk het is om een mooie, goedwerkende website te hebben.
Jette van Diepen
Jette van DiepenOnline Marketeer
Jette heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Jette is oud online marketing stagiair bij Baas & Baas en nu Facebook Marketeer. Ze runt campagnes op Instagram & Facebook en analyseert het liefst cijfertjes.
Jop Bosma
Jop BosmaWebdesigner
Onze meest creatieve webdesign Baas. Jop moet nog leren tafeltennissen maar hij designed jouw website tot een waar kunstwerk. Zeer ervaren in zijn vak en met een opleiding CMD helemaal op zijn plek.
Ciro Goudswaard
Ciro GoudswaardDesigner
UX Designer en ontwerp het liefst jouw nieuwe website. Ciro is derdejaars student Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.
Josefien Matla
Josefien MatlaWebdeveloper
Josefien studeert momenteel Communicatie and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Josefien houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites. Daarnaast heeft ze ook ervaring met HTML en CSS.
Joëlle de Koning
Joëlle de KoningOnline Marketeer
Joëlle studeert momenteel Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze houdt zich vooral bezig met social advertising, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en content creatie.
Stijn Visser
Stijn VisserVisual designer/ Webdeveloper
Stijn is begonnen als stagiair bij ons en is nu in dienst als visual designer en webdeveloper. Hij studeert Communication and Multimedia Design aan de hva.
Wessel Rooth
Wessel RoothWebdeveloper
Wessel studeert momenteel Cyber Security aan de Hogeschool van Amsterdam. Wessel
houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites.
Daarnaast heeft ze ook ervaring met HTML/CSS en javascript.
Sophie Falkena
Sophie FalkenaAdministratie Baas
Sophie doet de administratie van Baas & Baas en zorgt dat alle facturen en bonnetjes goed worden verwerkt. Daarnaast is ze freelance copywriter en doet ze ook wel eens een schrijfklus voor ons.
Tom Hodgson
Tom HodgsonOnline Marketing Stagiair
Tom is bezig met zijn Master Business Administration: Digital Marketing aan de Universiteit van Amsterdam. Hij richt zich vooral op webdevelopment, zoekmachine optimalisatie, en social advertising.
Marta Lado
Marta LadoOnline Marketing Stagiaire
Marta, die van origine uit Spanje komt, heeft net haar studie Advertising and Public Relationships afgerond. Ze houd zich bezig met social media en helpt merken die willen doorbreken op de spaanse markt.
Sterre van Haren
Sterre van HarenDesign Stagiair
Sterre zit in het 3e jaar van haar opleiding Communicatie en Multimedia Design. Ze houdt zich vooral bezig met het ontwerpen en het design van dergelijke content, denk hierbij aan styleguides, insta-posts en nog heel veel meer. Verder heeft ze een grote interesse in illustreren en is ze vaak online te vinden om design-trends in de gaten te houden.
Azam Awan
Azam AwanWebdeveloper & UX/UI Stagiaire
Een creatieve duizendpoot die met passie en uitgebreide kennis jouw website bouwt. Naast Webdeveloper is Azam ook een vierdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Azam is momenteel aan het afstuderen als UX/UI Developer binnen Baas & Baas.
Stijn Jasper
Stijn JasperWebdeveloper
Stijn heeft een goede mix van design, development en strategie en is daarmee een goede sparringpartner voor het behalen van digitaal succes.
James Karsten
James KarstenWebdeveloper
James heeft ruim 2 jaar ervaring met het bouwen van WordPress websites. Hij studeert HBO-ICT Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn verantwoordelijkheid is het bouwen en onderhouden van websites.
Monique wols
Monique wolsJunior social advertiser
Monique houdt zich bezig met het opzetten en optimaliseren van advertising campagnes en heeft net als veel van onze bazen de studie Communicatie & Multimedia design afgerond. Met haar achtergrond in conceptontwikkeling en passie voor design staat zij klaar om onze klanten online op weg naar de top te helpen!
Jij
JijWebdeveloper / Marketeer
Wil je ook bij ons team horen? Solliciteer nu en stuur je motivatie op. Wie weet hoor jij binnenkort bij het bazenteam! Klik op het plaatje om naar de solliciteer pagina te gaan.

Wij werken graag samen met onze partners / klanten:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring