BAAS & BAAS
ONLINE MARKETING AMSTERDAM

Wij zijn een full service online marketing bureau in Amsterdam. Wij creëren nieuwe websites en zorgen dat deze meer conversies opleveren.

Onze diensten
Contact

ONZE VISIE

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij maken graag goed converterende websites en zorgen voor een effectieve online strategie zodat jij meer relevante bezoekers en leads krijgt.

Contact

COMMUNICATIE

Zonder communicatie geen resultaat. Wij denken graag met je mee en maken goede afspraken over feedback momenten. Onze projectmanager plant graag het volledige project met jou in. Wij antwoorden snel, volledig en zorgvuldig op e-mails en zijn goed bereikbaar via telefoon of chat.

WERKWIJZE

Wij communiceren de meest effectieve boodschap richting jouw doelgroep. Dit doen wij door middel van verschillende kanalen, zoals social, organic, paid en display. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met je, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën. Wij gebruiken effectieve project- en tijdmanagement tools en gaan transparant te werk.

HET BAZEN TEAM

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Sander Baas
Sander BaasEindbaas
Online Eindbaas met een achtergrond in Corporate Communicatie (MSc), gespecialiseerd in online marketing; SEO, SEA en social advertising. Facebook marketing trainer.
Michel Baas
Michel BaasOprichter
De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. MSc Geneeskunde in de pocket. Niet langer de onbetwiste #1 in tafeltennis.
Leon Hamelink
Leon HamelinkStrategie Baas
Strategische marketing Baas. Geeft advies van niveau en zorgt voor een heldere structuur. Met 9 jaar (online) marketing ervaring een echte Baas in SEO en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen.
Irena Bosch
Irena BoschProjectmanager
Irena is projectmanager en houdt zich vooral bezig met campagnemanagement. Een communicatiespecialist met ervaring bij Vice. Een echte Baas in projectmanagement en bewaakt alle structuur en deadlines.
Wouter van Kollem
Wouter van KollemProjectmanager
Wouter is de nieuwste medewerker van Baas & Baas. Hij gaat zich bezighouden met het projectmanagement. Heeft veel ervaring in de sales business, hierbij assisteert en adviseert hij. Blinkt uit in praten en vergaderen.
Fianna Sinnige
Fianna SinnigeContent Marketeer
Fianna is de SEO/content marketeer bij Baas & Baas. Heeft een MSc in International Business Administration – Digital Marketing en schrijft graag over jouw bedrijf. Internationale ervaring zorgt voor een frisse blik!
Zafar Jehat
Zafar JehatOnline marketeer
Zafar houdt zich bezig met de online en offline marketing van Baas & Baas. Heeft jarenlange ervaring met telefonische sales en online marketing bij de Reputatiefabriek. Bouwt e-mailmarketing campagnes en telefoonboeken.
Ninarosa Juffermans
Ninarosa JuffermansContent Marketeer
Ninarosa is creator, designer en copywriter. Naast een master in Media & Business schrijft ze erop los voor Baas & Baas. Ze levert de meest creatieve en overtuigende teksten voor onze klanten. Begin niet aan een typewedstrijd, die wint ze gegarandeerd!
Rianne Koopmans
Rianne KoopmansWebdeveloper
Rianne bouwt WordPress websites, daarnaast werkzaam als teamleider bij Reputatiefabriek. Heeft een uitstekend gevoel voor design en detail, handig met HTML en CSS.
Chayenne Omarouali
Chayenne OmaroualiStagiaire online marketing
HBO Commerciële Economie studente aan de Hogeschool van Amsterdam. En nu online marketing stagiaire bij Baas & Baas. Gaat zich richten op de “customer journey” tijdens haar stage.
Jette van Diepen
Jette van DiepenStagiaire online marketing
Huidig student van het driejarige fast-track opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor een half jaar daarvan online marketing stagiaire bij Baas & Baas.
Steijn van Buuren
Steijn van BuurenWebdeveloper
Steijn bouwt WordPress websites, daarnaast werkzaam bij Reputatiefabriek als online marketeer. Technisch zeer goed onderlegd. Beschikt over een sterke eigen visie.
Angélique Siu
Angélique SiuWebdeveloper
Angélique bouwt WordPress websites, daarnaast al lange tijd werkzaam als online marketeer bij Reputatiefabriek. Werkt snel en precies.
Jop Bosma
Jop BosmaWebdesigner
Onze meest creatieve webdesign Baas. Jop moet nog leren tafeltennissen maar hij designed jouw website tot een waar kunstwerk. Zeer ervaren in zijn vak en met een opleiding CMD helemaal op zijn plek.

Wij werken graag samen met onze partners / klanten:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.