BAAS & BAAS
ONLINE MARKETING AMSTERDAM

Wij zijn een full service online marketing bureau in Amsterdam. Wij creëren nieuwe websites en zorgen dat deze meer conversies opleveren.

Onze diensten
Contact

ONZE VISIE

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij maken graag goed converterende websites en zorgen voor een effectieve online strategie zodat jij meer relevante bezoekers en leads krijgt.

Contact

COMMUNICATIE

Zonder communicatie geen resultaat. Wij denken graag met je mee en maken goede afspraken over feedback momenten. Onze projectmanager plant graag het volledige project met jou in. Wij antwoorden snel, volledig en zorgvuldig op e-mails en zijn goed bereikbaar via telefoon of chat.

WERKWIJZE

Wij communiceren de meest effectieve boodschap richting jouw doelgroep. Dit doen wij door middel van verschillende kanalen, zoals social, organic, paid en display. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met je, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën. Wij gebruiken effectieve project- en tijdmanagement tools en gaan transparant te werk.

HET BAZEN TEAM

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Sander Baas
Sander BaasEindbaas
Online Eindbaas met een achtergrond in Corporate Communicatie (MSc), gespecialiseerd in online marketing; SEO, SEA en social advertising. Facebook marketing trainer.
Michel Baas
Michel BaasOprichter
De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. MSc Geneeskunde in de pocket. Niet langer de onbetwiste #1 in tafeltennis.
Leon Hamelink
Leon HamelinkStrategie Baas
Strategische marketing Baas. Geeft advies van niveau en zorgt voor een heldere structuur. Met 9 jaar (online) marketing ervaring een echte Baas in SEO en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen.
Wouter van Kollem
Wouter van KollemProjectmanager
Wouter is de nieuwste medewerker van Baas & Baas. Hij gaat zich bezighouden met het projectmanagement. Heeft veel ervaring in de sales business, hierbij assisteert en adviseert hij. Blinkt uit in praten en vergaderen.
Fianna Sinnige
Fianna SinnigeContent Marketeer
Fianna is de SEO/content marketeer bij Baas & Baas. Heeft een MSc in International Business Administration – Digital Marketing en schrijft graag over jouw bedrijf. Internationale ervaring zorgt voor een frisse blik!
Mitchel Bindt
Mitchel BindtCampaign Manager
Mitchel is campaign manager social media en houdt zich vooral bezig met social media management organisch en paid.
James Karsten
James KarstenWebdeveloper
James Karsten is een WordPress Webdeveloper. Hij houdt zich vooral bezig met het onderhoud van websites. James heeft ruime ervaring met HTML en CSS, daarnaast studeert hij Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam.
Rianne Koopmans
Rianne KoopmansWebdeveloper
Rianne bouwt WordPress websites, daarnaast werkzaam als teamleider bij Reputatiefabriek. Heeft een uitstekend gevoel voor design en detail, handig met HTML en CSS.
Koen Franken
Koen FrankenWebdeveloper
Deze afgestudeerd werktuigbouwkundige is een baas in het bouwen van websites. Met ervaring in zijn eigen start-up weet hij hoe belangrijk het is om een mooie, goedwerkende website te hebben.
Jette van Diepen
Jette van DiepenFacebook Marketeer
Jette heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Jette is oud online marketing stagiair bij Baas & Baas en nu Facebook Marketeer. Ze runt campagnes op Instagram & Facebook en analyseert het liefst cijfertjes.
Jop Bosma
Jop BosmaWebdesigner
Onze meest creatieve webdesign Baas. Jop moet nog leren tafeltennissen maar hij designed jouw website tot een waar kunstwerk. Zeer ervaren in zijn vak en met een opleiding CMD helemaal op zijn plek.
Daani de Jong
Daani de JongOnline Marketeer
Online Marketeer met brede kennis van video, social en advertising.
Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.
Beau Sutter
Beau SutterWebdeveloper
Beau studeert momenteel Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze beheerst goed over HTML & CSS en neemt haar sociale persoonlijkheid altijd mee naar kantoor.
Milena Klijn
Milena KlijnWebdeveloper
Milena studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, heeft zich gespecialiseerd in marketing en is nu ook webdeveloper bij Baas&Baas.
Ciro Goudswaard
Ciro GoudswaardDesigner
UX Designer en ontwerp het liefst jouw nieuwe website. Ciro is derdejaars student Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.
Josefien Matla
Josefien MatlaWebdeveloper
Josefien studeert momenteel Communicatie and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Josefien houdt zich vooral bezig met het bouwen en het onderhouden van de websites. Daarnaast heeft ze ook ervaring met HTML en CSS.
Jij
JijWebdeveloper / Marketeer
Wil je ook bij ons team horen? Solliciteer nu en stuur je motivatie op. Wie weet hoor jij binnenkort bij het bazenteam! Klik op het plaatje om naar de solliciteer pagina te gaan.

Wij werken graag samen met onze partners / klanten:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring