Project omschrijving

Amber Hanning webdevelopment

Webdevelopment

Amber Hanning

Amber Hanning geeft op haar training en lifestyle platform advies voor het creëren van een sterk lichaam en een innerlijke rust. Leven vanuit vertrouwen en authenticiteit staan centraal. Ze wil anderen meer bewust maken van hun eigen unieke behoeften en grenzen. Hoe meer je in afstemming bent met jezelf, hoe meer dit bijdraagt aan je vitaal, energiek, fit en zelfverzekerd voelen.

Why?

Baas & Baas is gevraagd om voor de online trainingen van Amber Hanning een webdesign te maken en deze te ontwikkelen. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Na het ontwerpen van de website, heeft Baas & Baas dit omgezet in een werkzame website. Innerlijke rust is het belangrijkst voor Amber Hanning. Het overzichtelijke en rustige design past goed bij de services. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. De services van Amber Hanning zijn nu beter vindbaar en ook makkelijk te vinden op de overzichtelijke nieuwe website. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • Webdesign
  • On-page SEO optimalisati

Het resultaat kun je bekijken op training.amberhanning.nl

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact