Project omschrijving

Neeve

Webdevelopment

Neeve

Neeve is een in Amsterdam gevestigd modemerk dat zich richt op tijdloze kleding gemaakt van hoogwaardig organisch katoen. Neeve is uit noodzaak opgericht door twee vriendinnen die beiden essentiële items in hun kledingkast misten. Het merk richt zich op de modebewuste vrouw die geen tijd heeft om uren voor haar kledingkast te staan.

Why?

Baas & Baas is gevraagd om de nieuwe webshop te ontwikkelen voor Neeve. Hierbij is goede vindbaarheid voor de lancering van het nieuwe merk zeer belangrijk geweest.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij zowel het design van de website als het werkend maken van de website via Shopify. Het doel was om een overzichtelijke en rustige uitstraling te geven aan de webshop. Daarnaast heeft Baas & Baas zich ook gefocust op het beter vindbaar maken van de webshop door middel van SEO optimalisatie. De klant is zeer tevreden. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we een nieuwe passende webshop ontwikkelt die aan de wensen en behoeften voldoet. De webshop laat een duidelijke reflectie zien van Neeve.

What?

  • Webdesign
  • Shopify webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.neeve.com

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact