WEBSITE LATEN
MAKEN IN FRIESLAND?

Wij zijn een internetbureau gevestigd in Amsterdam en met roots in Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites.

Meer informatie
Contact

Waarom een nieuwe website van Baas en Baas?

Ben je net een bedrijf gestart in Friesland? Of ben je op zoek naar een mooie nieuwe websites? Dit kunnen wij snel, al binnen twee weken is jouw website online. Waardoor jouw bedrijf snel van de grond komt. Wij zijn een full service internet bureau en kunnen alle online marketing werkzaamheden voor u verrichten. Dus ben je op zoek naar een webdesigner in Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed vindbare website met een zeer strakke uitstraling. Bekijk ook eens ons portfolio.

Baas en Baas is een online internetbureau gevestigd in Amsterdam en met roots in Friesland! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en daarnaast in SEO! Wij maken jou de online baas van Friesland!

Op zoek naar webdesign in Friesland? Neem gerust contact op.

REVIEWS

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB
Thepartnersaleslogo

Baas en Baas heeft ons, The Partner Sales, enorm geholpen tijdens het ontwikkelen van onze website. Dit hebben zij gedaan door met veel adviezen en mogelijkheden te komen. Daarnaast hebben zij ons met veel geduld getraind om de website zelf te onderhouden. Daarnaast hebben zij ons enorm bijgestaan bij het opzetten van onze social media met de benodigde adviezen. Dus voor het succesvol lanceren van de website en social media rade wij aan om te kiezen voor de transparantie, geduld en adviezen van Baas en Baas!

Wouter van Kollum, The Partner Sales B.V.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.