SEO Amsterdam 2018-08-24T07:14:09+02:00

SEO Bureau Amsterdam

Search Engine Optimazation (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door on-page en off-page SEO technieken. De zoektintentie van degene die zoekt wordt steeds belangrijker. Daarnaast spelen de lokale zoekresultaten een steeds grotere rol. Het is daarom belangrijk om de juiste site terecht te komen wanneer je zoekt op ‘SEO Amsterdam’. Door strategisch gebruik van de juiste zoekwoorden krijg jij vaker, de juiste bezoeker, op jouw site. Het begint met het optimaliseren van de website, maar dit is niet genoeg. Wij beschikken over aanvullende SEO methodes om jouw website de baas van de zoekmachine te maken.

Ik wil starten
seo amsterdam

Wat is belangrijk bij SEO?

  • Snelheid en techniek van de website
  • Veiligheid van de website (SSL certificaat)
  • Zoekintentie van de internetgebruiker
  • Content van de website
  • Relevante backlinks naar de website
  • Rekening houden met je doelgroep

Wil je SEO inhouse oppakken in Amsterdam? Geen probleem! Wij bieden ook SEO trainingen en Workshops.

Hoe word jij de SEO baas in Amsterdam?

SEO on page

SEO Amsterdam (ON-PAGE)

On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

gratis SEO scan
Linkbuilding

LINKBUILDING

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website, des te meer goede links naar jouw website verwijzen; des te hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

Meer informatie
Content marketing

CONTENT MARKETING

Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is het erg goed voor de Google Rankings.

Meer informatie

Gratis SEO scan

Wij bieden iedere ondernemer een gratis zoekmachine optimalisatie scan.

Ben jij ondernemer? En wil jij jouw bedrijf online vindbaar maken? Dan kunnen wij jou van dienst zijn. Bij elke klant beginnen wij met een gratis SEO scan, dit maakt het voor jou snel duidelijk waar bij jou de verbeterpunten liggen. Vervolgens is het de keuze: wat kan en ga je zelf aanpakken en wat laat je door ons doen.

Laat je website door ons scannen en ontvang gratis SEO tips.

Het enige wat je hoeft te doen is je website en je e-mail achter te laten dan ontvang je van ons een rapport van jouw website met daarin: 

On-page optimalisatie tips, off-page optimalisatie tips, backlink analyse, URL-Rating, DA / PA en nog veel meer tips!

Vul je website in en ontvang binnen één week een volledig rapport! (Het is geheel vrijblijvend)

De baas geworden in Google:

Baas & Baas is de SEO specialist uit Amsterdam

Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met SEO. We bieden niet alleen linkbuilding, maar wij helpen graag om jouw website on-page voor de zoekmachine te optimaliseren. Dit hebben wij voor diverse klanten uit Amsterdam e.o. succesvol toegepast. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw case? Hoe kunnen wij jou helpen beter online vindbaar te worden?

Door middel van online tools zoals Ahrefs, MOZ, Majestic, Screaming frog, rankwatch en vele anderen zorgen wij voor inzichtelijk resultaat.
Maandelijks sturen wij je een rapportage met daarin de voortgang.
Voordat we beginnen maken we een SEO scan van de huidige site en backlinks.
Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie.
Deze strategie gaat samen met jouw customer journey. We houden dus ook zeker rekening met je doelgroep.
Daarnaast hebben we een sterke focus op webdevelopment.

Voordat we aan een SEO klant beginnen, starten we met een zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse. Dit zorgt meteen voor een voorsprong ten opzichte van anders ondernemers uit Amsterdam. Kies je de juiste zoekwoorden op de juiste plekken dan maak je meer kans om gevonden te worden in de zoekmachine. In combinatie met lokale resultaten verhoog jij de kans om lokaal vindbaar te zijn in Amsterdam. Onze methodes zijn uitgebreid getest en hebben bewezen activiteit. Daarom zijn wij heel benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Reviews

StudeerpilLogo

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

Mick Vrij, Studeerpil
sollicitego-logo

Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

Bas Klein Geltink, Sollicitego

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.