SEO BUREAU
IN AMSTERDAM

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door on-page en off-page SEO technieken.

Meer informatie
Contact

SEO BUREAU
AMSTERDAM

Search Engine Optimazation (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door on-page en off-page SEO technieken. De zoektintentie van degene die zoekt wordt steeds belangrijker. Daarnaast spelen de lokale zoekresultaten een steeds grotere rol. Het is daarom belangrijk om de juiste site terecht te komen wanneer je zoekt op ‘SEO Amsterdam’. Door strategisch gebruik van de juiste zoekwoorden krijg jij vaker, de juiste bezoeker, op jouw site. Het begint met het optimaliseren van de website, maar dit is niet genoeg. Wij beschikken over aanvullende SEO methodes om jouw website de baas van de zoekmachine te maken.

Gratis SEO scan

Wat is belangrijk bij SEO?

 • Snelheid en techniek van de website
 • Veiligheid van de website (SSL certificaat)
 • Zoekintentie van de internetgebruiker
 • Content van de website
 • Relevante backlinks naar de website
 • Rekening houden met je doelgroep

Wil je SEO inhouse oppakken in Amsterdam? Geen probleem! Wij bieden ook SEO trainingen en Workshops.

 • gratis SEO Scan

 • Keyword analyse

 • Concurrentieanalyse

 • Google Rank Tracking

 • Maandelijkse rapportage

Laat je website door ons scannen en ontvang gratis SEO tips.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw website en e-mailadres achterlaten. Vervolgens ontvang je van ons een rapport van jouw website met daarin:

On-page optimalisatie tips, off-page optimalisatie tips, backlink analyse, URL-Rating, DA / PA en nog veel meer tips!

Vul jouw website in en ontvang binnen één week een volledig rapport! (Het is geheel vrijblijvend)

  Ben jij ondernemer? En wil jij jouw bedrijf online vindbaar maken? Dan kunnen wij jou van dienst zijn. Bij elke klant beginnen wij met een gratis SEO scan, dit maakt het voor jou snel duidelijk waar bij jou de verbeterpunten liggen. Vervolgens is het de keuze: wat kan en ga je zelf aanpakken en wat laat je door ons doen.

  SEO
  ON-PAGE

  On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

  Meer informatie

  CONTENT
  MARKETING

  Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is relevante content erg goed voor de Google Rankings.

  Meer informatie

  WHITE HAT
  LINKBUILDING

  Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Hoe meer goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

  Meer informatie

  Baas & Baas is de SEO specialist uit Amsterdam

  Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met SEO. We bieden niet alleen linkbuilding, maar wij helpen graag om jouw website on-page voor de zoekmachine te optimaliseren. Dit hebben wij voor diverse klanten uit Amsterdam e.o. succesvol toegepast. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw case? Hoe kunnen wij jou helpen beter online vindbaar te worden?

  Door middel van online tools zoals Ahrefs, MOZ, Majestic, Screaming frog, rankwatch en vele anderen zorgen wij voor inzichtelijk resultaat.
  Maandelijks sturen wij je een rapportage met daarin de voortgang.
  Voordat we beginnen maken we een SEO scan van de huidige site en backlinks.
  Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie.
  Deze strategie gaat samen met jouw customer journey. We houden dus ook zeker rekening met je doelgroep.
  Daarnaast hebben we een sterke focus op webdevelopment.

  Voordat we aan een SEO klant beginnen, starten we met een zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse. Dit zorgt meteen voor een voorsprong ten opzichte van anders ondernemers uit Amsterdam. Kies je de juiste zoekwoorden op de juiste plekken dan maak je meer kans om gevonden te worden in de zoekmachine. In combinatie met lokale resultaten verhoog jij de kans om lokaal vindbaar te zijn in Amsterdam. Onze methodes zijn uitgebreid getest en hebben bewezen activiteit. Daarom zijn wij heel benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Baas worden in Google?

  Contact opnemen

  REVIEWS

  Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

  Joris Reus, WatersportReus

  Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

  Marius en Marion, AgapanthusBB
  Thepartnersaleslogo

  Baas en Baas heeft ons, The Partner Sales, enorm geholpen tijdens het ontwikkelen van onze website. Dit hebben zij gedaan door met veel adviezen en mogelijkheden te komen. Daarnaast hebben zij ons met veel geduld getraind om de website zelf te onderhouden. Daarnaast hebben zij ons enorm bijgestaan bij het opzetten van onze social media met de benodigde adviezen. Dus voor het succesvol lanceren van de website en social media rade wij aan om te kiezen voor de transparantie, geduld en adviezen van Baas en Baas!

  Wouter van Kollum, The Partner Sales B.V.

  Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

  Imme Bertens, Recommendr

  De baas geworden in Google:

  CONTACT

  Baas & Baas | Online Marketing

  020 – 2148939
  info@baasenbaas.nl

  Johan van Hasseltweg 14A
  Amsterdam 1022WV
  KVK: 70756635

  Wil je graag meer weten over onze diensten?
  Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring