SEO ValueBlue 2018-01-16T16:18:16+00:00

Project Description

valueblue-logo

SEO

ValueBlue

ValueBlue is een bedrijf dat organisaties helpt bij het vereenvoudigen van IT landschappen binnen organisaties. De Bluedolphin tool van ValueBlue is de Saas tool voor enterprise architectuur en business process modelling. Inmiddels verzorgen wij een jaar, met succes, de SEO van ValueBlue. Sinds kort zijn daar een Duitse en Engelstalig site bijgekomen. Waardoor wij ook voor ValueBlue internationale SEO gaan toepassen.

Wij zijn voor ValueBlue voornamelijk bezig geweest met het verbeteren van de organische zoekresultaten en met succes! Door in kaart te brengen welke keywords het belangrijkst waren voor ValueBlue, hebben we linkbuilding op maat in kunnen zetten voor belangrijke landingspagina’s. Hierdoor is de vindbaarheid in Google van de Nederlandse website aanzienlijk verbeterd op belangrijke conversie zoekwoorden! Binnenkort volgen de Duitse en Engelse website.

Daarnaast hebben wij ons in het begin bezig gehouden met een geschikte SEO strategie, geven wij on-page advies en ondersteunen we waar nodig met de online marketing vraagstukken.

De resultaten zijn naar onze wens, maar vooral belangrijk naar wens van de klant

shares