Baas & Baas zoekt een online marketing Baasje (stage)

Wil jij een online marketing baas worden? Kom dan stage lopen bij Baas & Baas. Een jong online marketing team uit Amsterdam met veel leermogelijkheden. Wij zijn regelmatig op zoek naar full- of parttime stagiairs die goed in teamverband kunnen werken. Je biedt ondersteuning op verschillende projecten die het beste bij jou passen. We dagen je uit om het maximale uit je talenten te halen.

Wij zijn een online marketingbureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in SEO, SEA en Webdevelopment. Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Bekijk onze vacatures

Hoe ga jij dat leren?

Tijdens je stage krijg je begeleiding en ondersteuning van een jong team. Jij krijgt de ruimte om veel te leren over online marketing, onder andere de laatste online marketing technieken. Bovendien krijg je bij Baas & Baas een introductietraining waarbij je snel klaar wordt gestoomd om een echte online marketing baas te worden.

Functieomschrijving

Als online marketing stagiair help je met het opzetten en uitvoeren van plannen op gebied van online marketing (SEO, content marketing en social media). Denk hierbij aan keyword research en online marketingcampagnes. Bovendien assisteer je in het versterken van de positie van onze websites door linkbuilding. Daarnaast hou jij je bezig met de content voor onze social mediakanalen en online blog. Er is veel ruimte voor eigen initiatief! Verder ondersteun je het team bij dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die:

  • Graag wilt leren op het gebied van online marketing
  • Handig is met computers en uitzoekt hoe iets online werkt
  • Ondernemend is en zelfstandig kan werken

Vereisten

  • HBO of WO student bedrijfskunde, marketing, communicatie, CMD, management, reclame etc.
  • interesse in online marketing
  • uitstekende kennis van Nederlands en Engels
  • Geen vereisten, wel een pré is ervaring met: WordPress, Google Analytics, Facebook Advertising, Photoshop

Periodes

  • 1 september 2018 – 1 februari 2019
  • in overleg

Vergoeding

De vergoeding is marktconform en in overleg.

Heb jij interesse om onze nieuwe online marketing stagiair te worden? Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@baasenbaas.nl