Facebook training Amsterdam 2018-07-31T15:51:07+00:00

Facebook Marketing training volgen?

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag meer interactie via social media? Facebook is een uitermate geschikt om jouw doelgroep te bereiken. Met zeer geavanceerde targeting mogelijkheden kun je doelgericht jouw boodschap onder de aandacht brengen. Het is tevens mogelijk om websitebezoekers opnieuw te targeten op Facebook en Instagram door middel van de Facebook pixel.

Interactieve workshop met 10 onderdelen

De Facebook advertising training bestaat uit 10 onderdelen. In het eerste onderdeel geven we uitleg over Facebook en gaan we een plan opstellen om een goede campagne in te richten. Hierbij geven we uitleg over de opzet van een campagne. Het derde onderdeel bestaat uit de targeting op jouw doelgroep. We laten je zien hoe je gebruik maakt van de Facebook pixel, custom audiences aanmaakt en bijvoorbeeld remarketing inzet. Vervolgens gaan we dieper in op het bieden binnen Facebook.

A/B testen met advertentiesets

Zodra we dit goed in hebben gesteld kunnen we gaan testen met de campagne en verschillende advertentiesets aanmaken om bijvoorbeeld een A/B test aan te maken. De vervolgstap is om binnen je advertentiesets de advertenties te gaan optimaliseren.

Analyseren, optimaliseren, verbeteren…

Tot slot, zullen we nog gebruik maken van een aantal geavanceerde technieken zoals dynamische ads, het optimaliseren van je landingspagina voor Facebook en natuurlijk het analyseren van de cijfers. Wat is nou een goede CPC, CPL en CPA op Facebook? We hebben hiervoor een speciale advertentiesheet ontwikkeld.

Wil je graag meer informatie over onze Facebook Marketing Workshop? Wij geven de FB training graag bij jouw bedrijf op locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop bij ons op kantoor te volgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kosten beheersbaar

Kosten
beheersbaar

Aan de hand van een vast maandelijks maximum (klik)budget.

Eenmalige opzetkosten

Eenmalige
opzetkosten

Je betaalt eenmalig een bedrag voor opzet van de campagnes.

Wekelijks bijsturen

Wekelijks
bijsturen

Goede campagnes vergen wekelijks bijsturen.

Maandelijkse rapportage

Maandelijkse
rapportage

Elke maand een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact met onze specialist Sander Baas