Facebook training Amsterdam 2018-08-24T12:39:40+02:00

Facebook Marketing training volgen?

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag meer interactie via social media? Facebook is een uitermate geschikt om jouw doelgroep te bereiken. Met zeer geavanceerde targeting mogelijkheden kun je doelgericht jouw boodschap onder de aandacht brengen. Het is tevens mogelijk om websitebezoekers opnieuw te targeten op Facebook en Instagram door middel van de Facebook pixel.

Interactieve workshop met 10 onderdelen

De Facebook advertising training bestaat uit 10 onderdelen. In het eerste onderdeel geven we uitleg over Facebook en gaan we een plan opstellen om een goede campagne in te richten. Hierbij geven we uitleg over de opzet van een campagne. Het derde onderdeel bestaat uit de targeting op jouw doelgroep. We laten je zien hoe je gebruik maakt van de Facebook pixel, custom audiences aanmaakt en bijvoorbeeld remarketing inzet. Vervolgens gaan we dieper in op het bieden binnen Facebook.

A/B testen met advertentiesets

Zodra we dit goed in hebben gesteld kunnen we gaan testen met de campagne en verschillende advertentiesets aanmaken om bijvoorbeeld een A/B test aan te maken. De vervolgstap is om binnen je advertentiesets de advertenties te gaan optimaliseren.

Analyseren, optimaliseren, verbeteren…

Tot slot, zullen we nog gebruik maken van een aantal geavanceerde technieken zoals dynamische ads, het optimaliseren van je landingspagina voor Facebook en natuurlijk het analyseren van de cijfers. Wat is nou een goede CPC, CPL en CPA op Facebook? We hebben hiervoor een speciale advertentiesheet ontwikkeld.

Wil je graag meer informatie over onze Facebook Marketing Workshop? Wij geven de FB training graag bij jouw bedrijf op locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop bij ons op kantoor te volgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie
facebook training amsterdam
Kosten beheersbaar

Kosten
beheersbaar

Aan de hand van een vast maandelijks maximum (klik)budget.

Eenmalige opzetkosten

Looptijdbudget of dagbudget

Je betaalt per bereik, CPC of CPA.

Wekelijks bijsturen

Wekelijks
bijsturen

Goede campagnes worden dagelijks of wekelijks bijgestuurd.

Maandelijkse rapportage

Maandelijkse
rapportage

Elke maand een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

Facebook advertising training Amsterdam

Op Facebook kun je bijzonder specifiek targeten. Wil jij meer leren over doelgroep targeting tijdens de facebook workshop?

Weet jij het verschil tussen onderstaande doelgroepen?

  1. Facebook Page fans (standaarddoelgroep)
  2. Aangepaste Doelgroep (inschrijvers, klanten)
  3. Retargeting (websitebezoekers)
  4. Vergelijkbare Doelgroep (lijken op fans, Aangepaste Doelgroep of Retargeting Doelgroep)
  5. Opgeslagen Doelgroep

Voor wie is de Facebook workshop geschikt?

In de Facebook training wordt theorie afgewisseld met praktijk. Wij houden rekening met het niveau van de doelgroep en bieden zelfs mogelijkheid tot een 1-op-1 training. Een Facebook workshop duurt de gehele dag en bevat veel oefeningen in de praktijk. Dit is uitermate geschikt voor bedrijven met 2-15 werknemers. Het is ook mogelijk om een aantal kandidaten te combineren. Het is vooral belangrijk dat je wilt leren over de mogelijkheden van Facebook advertising. Na de training heb je veel aanknopingspunten om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Ik wil starten

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.