fbpx
Facebook Marketing Uitbesteden2022-06-13T13:06:39+01:00

WIL JIJ JOUW FACEBOOK MARKETING UITBESTEDEN?

Facebook Marketing is een belangrijk marketingkanaal voor veel bedrijven. Het opzetten en managen van campagnes blijkt echter vaak tijdrovend te zijn.

Meer informatie
Contact

WIL JIJ JOUW FACEBOOK MARKETING UITBESTEDEN?

Facebook Marketing is een belangrijk marketingkanaal voor veel bedrijven. Het opzetten en managen van campagnes blijkt echter vaak tijdrovend te zijn.

Meer informatie
Contact

PROBLEMEN MET
FACEBOOK MARKETING

> Facebook Advertising is voor veel klanten een waardevol promotiekanaal

> Continu monitoren en verbeteren is de sleutel tot een succesvolle campagne

> Het op tijd vernieuwen van advertenties schiet er wel eens bij in.

> Echt bij blijven met nieuwe mogelijkheden en tools lukt niet altijd.

> Campagnes opzetten en verbeteren is niet het interessantste werk om zelf te doen

> Maar het is lastig om Facebook Marketing hoogwaardig en betaalbaar uit te besteden

Informatie aanvragen

Wil jij effectieve Facebook Campagnes?

Social media campagnes die zich terugverdienen | Transparante Rapportages | Heldere doelstellingen

Facebook Marketing Uitbesteden

Funnel strategie

Intake, strategie, campagne funnel, evaluatie.

Aan de hand van de intake doen wij een campagne voorstel om de Facebook campagne optimaal op te starten en te monitoren. Baas & Baas helpt je graag met het ontwikkelen en lanceren van je strategie. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentie campagnes zodat het maximale rendement uit Facebook wordt gehaald. Wij gebruiken verschillende wetenschappelijke modellen, see-think-do en AIDA. Ook wel bekend door de volgende fases in het koopprocess: awareness (bekendheid), consideration (overweging) en conversion (conversie).

Strategie

– wij tonen onze marketing funnel strategie door middel van een content plan.
– je kunt feedback geven op de strategie, jouw input is welkom. Hoe beter we samen de doelgroep kennen hoe effectiever de campagne.
– daarnaast is het van belang een goede website met goede landingspagina’s te hebben.

Evaluatie

Door middel van een maandelijkse rapportage zorgen wij voor een transparante evaluatie. Wij werken het liefst in jullie advertentieaccount en sturen altijd op een goede ROAS/ROI.

MEER INFORMATIE
facebook advertising
Volgorde facebook ads

Facebook adverteren uitbesteden bij Baas & Baas

Wij zijn van mening dat het succes van een campagne staat of valt met het consequent dagelijks bewaken verbeteren van de resultaten. Daarvoor hebben wij een goed ontwikkelde, heldere organisatie opgezet met een uitgebreide interne opleiding en strakke procedures. Daardoor kunnen wij praktisch garanderen dat onze campagnes maand-op-maand beter presteren en kunnen wij indrukwekkende rapportages aan uw klanten laten zien.

Uit ervaring weten wij dat Facebook marketing zeer effectief kan zijn, in 95% van de cases heeft Facebook de goedkoopste CPC t.o.v. Google Ads, LinkedIn en andere SEA kanalen. Facebook ads uitbesteden? Wij bouwen effectieve facebook & instagram campagnes. Hoe wij dat doen?

1. Quick-Scan

Wij beginnen met een quick-scan en analyseren de huidige website, Google Analytics en social media uitingen. Vervolgens sporen wij de verbeteringen op en adviseren of helpen deze aan te passen. Hierbij is het soms noodzakelijk om nieuwe landingspagina’s op de website aan te maken. Tevens proberen wij de juiste tone-of-voice te gebruiken die het beste bij jouw doelgroep past.

2. Proposities bepalen, campagnes uitwerken en feedback geven.

Wij maken een plan van aanpak en stellen doelen. De klant krijgt een overzichtelijk plan met het aantal campagnes, de targeting, propositie en uitingen. Uiteraard is het mogelijk om hier een aantal keer feedback op te geven. We maken effectief gebruik van de pixel, look-a-like doelgroepen en retargeting opties.

3. Campagnes starten en regelmatig analyseren/verbeteren.

Wij hebben een maandelijkse facebook marketing rapportage die je toegestuurd krijgt, waarin de belangrijkste KPI’s zijn vastgelegd. Wij gaan altijd voor een lage CPC, een hoge CTR en een goede cost per conversion. De campagnes analyseren we regelmatig en passen we aan waar nodig. Wij voeren ook diverse A/B testen uit, o.a. op advertentieniveau. Daaruit kunnen we opmaken welke campagne of targeting het beste presteert. Indien we de juiste formule hebben gevonden, dan gaan we opschalen. Daarnaast analyseren we de data vanuit Google Analytics en houden we in de gaten of de kwaliteit van de websitebezoeker verbeterd.
Alle overige informatie:
info[@]baasenbaas.nl
020-2148939

Facebook marketing uitbesteden aan specialist?

Contact opnemen

VEELGESTELDE VRAGEN FACEBOOK MARKETING

Facebook Baas worden?

Contact opnemen

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing B.V.

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 16B
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U