META
ADVERTISING

De Metaverse van Meta. Al van gehoord? Het is een plek om te leren, mensen te ontmoeten, te werken en te ontspannen. Een soort tweede wereld die als aanvulling dient op de bestaande, maar dan allemaal online. De Metaverse is de toekomst van het internet, waarbij een nieuwe kans: Metaverse advertising! In hoeverre ben jij al voorbereid op de generatie van de toekomst?

What's Meta?

Voorheen Facebook eigenaar, Mark Zuckerberg, en nu Meta-baas heeft er voor gekozen het welbekende bedrijf Facebook om te dopen naar Meta. Hierbij is het streven een zogenoemde online 3D wereld te creëren waarin alles, waaronder sociale media, werk, spellen en webwinkels samenkomt en waar gebruikers kunnen doen en laten wat ze willen. En dat allemaal met het idee om mensen van over de hele wereld met elkaar in contact te laten komen. Meta, oftewel de opvolger van het huidige internet. Dat biedt natuurlijk kansen voor advertising!

Online aanwezigheid creëren op Meta

Meta bouwt dus aan een sociaal VR-platform. Echter, tot deze online 3D werkelijkheid is, is Meta momenteel een verzamelnaam voor vele sociale media. Denk aan Facebook, Messenger en Instagram. Als je adverteert op Meta, dan adverteer je dus op elk van deze kanalen. Dat doe je allemaal vanuit één plek: de Meta Business Suite. Op die manier ben je perfect in staat om een ruim en gericht publiek te bereiken.

Waarom Meta advertising?

Meta advertising staat haaks tegenover traditionele advertising. Het is het creëren van merkervaringen die aantrekkelijk zijn en zorgen voor enthousiasme, anders dan het opdringen van ideeën. En dat kan; online in de Metaverse. Interessant, betekenisvol en meeslepend zijn; daar trek je in het nu en de toekomst nieuwe generatie klanten, van jong tot oud, mee. Metaverse wordt het middelpunt van het aangebroken virtuele tijdperk. Het is aan jou als marketeer om hier wel of niet op in te spelen. Dus, wil jij meer potentiële klanten genereren, dan is opschalen mogelijk voor jou de oplossing. En dat kan: met Meta advertising.

CONTACT US

Wat zijn de voordelen van Meta advertising?

Meta advertising:

Meta advertising biedt vele voordelen voor adverteerders. We sommen ze hieronder voor je op:

  • Reaching new target groups (and thus generating more reach!).

  • Giving people rise to a need that they were previously unaware of.

  • Generate more conversions and sales.

  • Increase brand awareness.

  • Increasing your reach.

  • Increase engagement: number of followers, comments, likes & shares.

  • Generate more leads.

Hoe wij jou gaan helpen met Meta advertising

Method

“Hoe behaal je succes met jouw merk in de Metaverse?”. Om het beste uit je Meta advertenties te kunnen halen, is een goed doordachte strategische campagne van belang. Hierbij is het goed te beginnen met de basis: wie je bent als bedrijf (DNA) en waar je naar streeft. Wat je hiervoor nodig hebt is uiteraard ervaring, creativiteit en inzicht in de branche. Wij van Baas & Baas gaan samen met jou de uitdaging aan. Hoe? Door middel van de volgende stappen:

1. Intake

Na een intake gesprek doen we een campagne voorstel om de Meta Advertising campagne optimaal op te starten en te monitoren. Hierbij is jouw eigen input natuurlijk welkom. Baas & Baas helpt je namelijk graag met het ontwikkelen en lanceren van je strategie.

2. Strategy

1. Wat voor een Meta marketingcampagne we willen doen en hoe we dat gaan uitvoeren, laten we je weten aan de hand van een contentplan.

2. You can give feedback on this content plan. After all, you are the client and determine which way the strategy should go. Comments or remarks are always welcome. The more we unite our knowledge of, for example, the target group or effective content, the more effective the campaign will be.

3. Naast het opzetten van een goede Meta Advertising campagne is het belangrijk om een goede basis te hebben waar deze campagne op terugslaat. Zo is het goed om te kijken in hoeverre de eigen website en landingspagina’s voldoende geoptimaliseerd zijn.

3. Campagne funnel

Tijdens de samenwerking zullen we de advertentie campagnes analyseren en optimaliseren, zodat het maximale rendement uit Meta wordt behaald. Wij werken het liefst in jouw advertentieaccount en sturen altijd op een goede ROAS/ROI. Hierbij baseren we onze strategieën op het ‘see-think-do’ en het AIDA model.

4. Evaluation

Gedurende het traject van Meta campagnes opzetten en monitoren houden we je natuurlijk op de hoogte. Door middel van een maandelijkse rapportage zorgen we ervoor dat je weet welke zaken er spelen en welke resultaten die maand zijn geboekt. Transparantie staat hierin centraal. Wij geloven dat op die manier vertrouwen wordt gekweekt en een sterke relatie tot stand kan komen.

Blijf een koploper in jouw branche

Technologie blijft niet stilstaan. Zeker voor bedrijven is het belangrijk om in dergelijke veranderingen mee te gaan. Dat geldt ook voor de Metaverse dat iets van nu en de toekomst gaat worden. Vooralsnog is de Metaverse omgeving nog niet volledig. Echter, dat wil nog niet zeggen dat het niet volledig zal worden. Degenen die de uitdaging aan durven gaan en willen leren, kunnen met de Metaverse experimenten. Ga jij voor het first mover voordeel? Ben jij bereid om veranderingen door te voeren? Neem dan de eerste stap door te beginnen met meta advertising!

Who are we?

OUR BOSSES IN
ADVERTISING

Baas & Baas has a young and dedicated team. Each of us has our own expertise that we work on with great dedication.

Demi Kuijper
Demi KuijperCampagne manager
Jette van Diepen
Jette van DiepenOnline Marketer
Sander Baas
Sander BaasBoss
Monique Wols
Monique WolsSocial advertiser
Fenna van Dijk
Fenna van DijkSocial advertiser
Tom Hodgson
Tom HodgsonOnline Marketer

What customers say about us

Gebaseerd op 36 recensies.
Sjoerd Geers
Sjoerd Geers
2022-05-12
Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
Anna Stolyarova
Anna Stolyarova
2022-04-20
Joren Jans
Joren Jans
2022-01-07
Stefan Sinnige
Stefan Sinnige
2022-01-07
Nick Dontje
Nick Dontje
2022-01-07
Alpaca Loca
Alpaca Loca
2021-08-13
This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
Veronica Jibodh
Veronica Jibodh
2021-08-11
During the intake conversations with Sander, I already got a good feeling about this company. I have spoken with several companies about the online marketing for my company. But here I really got the feeling that they were thinking along with me. Demi is my campaign manager and she constantly thinks along with me and keeps me informed regularly. Overall: This company is professional and they know what they are talking about.
Joëlle de Koning
Joëlle de Koning
2021-04-05
Rens Tenzer
Rens Tenzer
2021-01-20
The best online marketing agency in Amsterdam!
S Osman
S Osman
2021-01-06
I am very happy with our collaboration at Baas&Baas. They communicate well and are always friendly, polite and professional. Inevitably there will be difficulties/obstacles with Facebook advertising..., then they are happy to think along and help you move forward.

Kom jij langs voor een koffie?
or get in touch.

Baas & Baas | Online Marketing B.V.

020 - 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 16B
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U