Home » LinkedIn advertising
LinkedIn advertising2020-04-06T16:06:20+00:00

DO YOU WANT TO BECOME THE
WORDEN OP LINKEDIN?

LinkedIn is perfect geschikt voor B2B en heeft interessante advertentiemogelijkheden

More information
Contact

LINKEDIN CAMPAGNES
SETTING UP AND MONITORS

LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op LinkedIn komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen LinkedIn beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid.

Gratis LinkedIn scan

Gratis LinkedIn scan

Wil jij weten hoe jij LinkedIn optimaal kan inzetten? Vraag dan nu de gratis LinkedIn-scan aan!

Why are we doing this?
Aan de hand van de scan doen wij een (vrijblijvend) voorstel om de LinkedIn campagne optimaal op te starten en te monitoren. Baas & Baas helpt je graag met het ontwikkelen en lanceren van je strategie. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentiecampagnes zodat het maximale rendement uit LinkedIn wordt gehaald.

Waarom de LinkedIn-scan?
- insight into the target group
- advice on budget, strategy & advertising
- free scan worth € 300

Vul je gegevens in en ontvang een gratis LinkedIn scan van jouw bedrijf. (It is completely without obligation)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LINKEDIN ADVERTISING

Hoe werkt het adverteren op LinkedIn?2019-01-31T12:44:54+00:00

LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op LinkedIn komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen LinkedIn beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een zakelijke context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium nóg krachtiger. LinkedIn heeft in Nederland inmiddels meer dan 4,4 miljoen gebruikers.

Hoe werkt het opzetten van een LinkedIn campagne?2019-01-31T12:47:05+00:00

Design, set up and set up campaigns

Wil je meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers of meer zakelijke deals sluiten? Wij zorgen voor een succesvolle LinkedIn strategie en campagne met een maximaal rendement. LinkedIn is een perfect medium om heel gericht de zakelijke doelgroep te benaderen door middel van de demografische- en geografische gegevens die binnen dit medium beschikbaar zijn.

Hoe werkt het onderhouden van een LinkedIn campagne?2019-01-31T12:46:57+00:00

Campaign management

Zodra je campagne loopt, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Hoe effectief is de campagne? Hoe besteed je je budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op de advertenties? Met dagelijks tot wekelijks campagne beheer blijven alle campagnes up-to-date. Management van LinkedIn campagnes is maandelijks opzegbaar.

LinkedIn baas worden?

Starten met LinkedIn

REVIEWS

Baas & Baas created our website and also does our online marketing. The website looks really great, unbelievable what they manage to put down for the amount we paid. In addition, our advertisements perform well and the contact is very easy and smooth. All in all, super happy !!

StudeerpilLogoMick Free, Study pill

Are you looking for a marketing agency? Then you are in the right place! These guys think along with you and keep their appointments. In short, a partner you can rely on.

sollicitego-logoBas Klein Geltink, Job application

With our landing pages and landing websites, Baas & Baas places us high on important keywords such as “mercruiser repair” and “cheap camping gear”, and we also score very well on “boat repair amsterdam” in our region with our own website. This way I bring in many extra customers.

Joris Reus, Water Sports Giant

CONTACT

Boss & Boss | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
Chamber of Commerce: 70756635

Would you like to know more about our services?
Please contact our specialist Sander.

I agree with the privacy declaration