Project Description

VanLoman is een belastingadviesbureau dat cliënten binnen- en buitenlands belastingadvies biedt. Ze beschikken over veel specialiteiten zoals fusies & overnames, internationale transacties en natuurlijk belastingadvies.

Issue

VanLoman wilde graag meer engagement en naamsbekendheid opbouwen met behulp van content management. Vooral nieuwe content op LinkedIn was erg van belang. Daarnaast moest de website regelmatig geupdate worden met nieuwe content door het toevoegen van relevante content.

Solution

Wij hebben een template ontwikkeld waarin de huisstijl van VanLoman duidelijk naar voren komt. Deze template wordt regelmatig gebruikt om meer exposure te behalen op LinkedIn. Daarnaast wordt de content op de website af en toe aangepast zodat deze website weer optimaal kan presteren.

Results

Baas & Baas werkt al enkele jaren samen met VanLoman, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Door het strakke design waarin de kleuren en huisstijl van VanLoman duidelijk naar voren komen, is de exposure en engagement op LinkedIn flink gestegen.


Opsomming van de voordelen van Content marketing

  • Meer engagement
  • Meer naamsbekendheid opbouwen
  • Optimaal werkende website
  • Goed inzetten van je social media kanalen