Project Description

VESPER advocaten is een advocatenkantoor in Amsterdam die zich vooral focussen op het bijstaan van de innovatieve ondernemers, investeerders en instellingen die de wereld van morgen vormgeven. Zij richten zich op de opkomende of snel veranderende sectoren en adviseren onder andere bij fusies & overnames en toezicht vraagstukken.

Issue

Er waren een aantal pagina’s op de website van VESPER advocaten nog niet naar wens. Deze pagina’s waren toe aan een nieuw design en een optimalisatie. De pagina’s voldeden nog niet aan de wensen en behoeften van de klant. 

Solution

Wij hebben een nieuw design opgeleverd zodat de webpagina’s aan de huisstijl van VESPER advocaten zouden voldoen. Deze designs hebben wij uiteindelijk uitgewerkt met behulp van webdevelopment. 

Het ging hierbij om de ‘team’ en ‘trackrecord’ pagina’s. De team pagina is overzichtelijk gevisualiseerd waarin de namen, expertises en afbeeldingen duidelijk getoond worden. Daarnaast is de trackrecord pagina dusdanig aangepast dat de logo’s en de uitvoering van de taken per jaar duidelijk zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen eventuele potentiële klanten een overzicht zien van de uitgevoerde taken.

Results

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met VESPER advocaten, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand is een korte impressie te zien van de nieuwe webpagina’s. Wil je de hele website bekijken? Dat kan here.


Summary of the benefits of web development

  • Optimized for the search engine
  • New and fresh website
  • Reach potential target group better
  • More sales, customers and online success for your company
  • Website is optimized for all screens
  • Websites are created quickly and securely
  • Maintenance of websites is also possible