Diensten 2018-09-20T08:53:55+02:00
webdevelopment

Webdevelopment

Wil jij een nieuwe responsive website of webshop?

Meer informatie
online marketing

Online marketing

Wil jij meer leads generen?

Meer informatie

Online marketing

SEO on page

SEO (ON-PAGE)

Wil je een hogere positie in Google? Met behulp van verschillende on-page en off-page SEO technieken zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is.

Meer informatie
Content marketing

CONTENT MARKETING

Wil je de aandacht van jouw doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij consumenten.

Meer informatie
Social media campagnes

SOCIAL (ADVERTISING)

Een online fanbase bouwen of meer verkeer naar je website trekken? Wij ontwikkelen social media campagnes op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie
Online adverteren

SEA (ADS)

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google? Door gericht te adverteren zorgen wij ervoor dat jij jouw doelgroep online bereikt.

Meer informatie

Webdevelopment

Nieuwe website of webshop?

Wij designen en ontwikkelen volledig responsive WordPress websites.

Meer informatie

Wil jij de baas worden in Google?

Baas & Baas heeft een missie! Binnen vijf jaar mag er geen enkele slechte website meer zijn. In 2023 moeten alle sites:

  • Responsive zijn
  • Snel zijn
  • Goed vindbaar zijn
  • Veilig zijn
  • Leads generen

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Wij maken graag goed converterende websites voor unieke bedrijven. Samen zorgen wij voor een effectieve online strategie zodat jouw bedrijf meer relevante bezoekers en leads binnenhaalt. Wij hanteren een transparante werkwijze en zijn experts in communicatie.

Door middel van data driven online marketing maken wij van jouw bedrijf een Baas in Google.

Reviews

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.