Diensten 2018-07-12T15:24:46+00:00
webdevelopment

Webdevelopment

Wil jij een nieuwe responsive website of webshop?

Meer informatie
online marketing

Online marketing

Wil jij meer leads generen?

Meer informatie

Online marketing

SEO on page

SEO (ON-PAGE)

Wil je een hogere positie in Google? Met behulp van verschillende on-page en off-page SEO technieken zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is.

Meer informatie
linkbuilding

LINKBUILDING

Heb jij een mooie website maar weinig bezoekers? Met een sterk backlinkprofiel zorgen wij ervoor dat je op specifieke keywords hoger scoort in Google.

Meer informatie
Content marketing

CONTENT MARKETING

Wil je de aandacht van jouw doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij consumenten.

Meer informatie
Social media campagnes

SOCIAL (ADVERTISING)

Een online fanbase bouwen of meer verkeer naar je website trekken? Wij ontwikkelen social media campagnes op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie
Online adverteren

SEA (ADWORDS)

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google? Door gericht te adverteren zorgen wij ervoor dat jij jouw doelgroep online bereikt.

Meer informatie
E-mailmarketing

E-MAILMARKETING

Nieuwe klanten triggeren en de relatie met je huidige klantenbestand optimaliseren? Wij ontwerpen dynamische en responsive e-mailcampagnes

Meer informatie

Webdevelopment

Nieuwe website of webshop?

Wij designen en ontwikkelen volledig responsive WordPress websites.

Meer informatie

Wil jij de baas worden in Google?

Baas & Baas is een online marketingbureau uit Amsterdam gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat wij jouw website beter online vindbaar maken. Bovendien maken wij ook graag jouw nieuwe website.

Door deze twee diensten te combineren, krijg je meer website bezoekers en leiden deze bezoekers vaker tot een conversie. Ook zijn wij je graag van dienst met een van onze volgende specialiteiten: SEO, Linkbuilding, Content Marketing, Social Advertising, Ads, E-mail Marketing en Webdevelopment.

Reviews

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact met onze specialist Sander Baas