Diensten 2018-06-22T14:24:16+00:00

ONLINE MARKETING DIENSTEN

_________

LEES MEER!

Wil jij de Baas worden in Google?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je een overzicht van de online marketing diensten. 

Baas & Baas is een online marketingbureau uit Amsterdam gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat wij jouw website beter online vindbaar maken. Bovendien maken wij ook graag jouw nieuwe website. Door deze twee diensten te combineren krijg jij meer bezoekers en resulteren deze website bezoekers vaker tot een conversie. Ook zijn wij je graag van dienst met een van onze volgende specialiteiten: SEO, Linkbuilding, Content Marketing, Social Advertising, Adwords, E-mail Marketing en Webdevelopment.

diensten

ONLINE MARKETING
_________

SEO

Wil je een hogere positie in Google? Met behulp van verschillende on-page en off-page SEO technieken zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is.

LEES MEER!

LINKBUILDING

Heb jij een mooie website, maar weinig sitebezoekers? Met een sterk backlinkprofiel zorgen wij ervoor dat je op specifieke keywords hoger scoort in Google.

LEES MEER!

CONTENT

Wil je de aandacht van je doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij de interesse op bij consumenten.

LEES MEER!

SOCIAL ADS

Een online fanbase bouwen of meer verkeer naar je website trekken? Wij ontwikkelen social media campagnes op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LEES MEER!

ADWORDS

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google? Door gericht te adverteren zorgen we ervoor dat jij je doelgroep online bereikt.

LEES MEER!

E-MAIL

Nieuwe klanten triggeren en de relatie met je huidig klantenbestand optimaliseren? Wij ontwerpen dynamische en responsive e-mailcampagnes.

LEES MEER!

Wist je dat?

Meer dan 75% van de mensen start zijn zoektocht naar nieuwe diensten en producten via internet!

Meer dan 50% van de internet bezoeken gaan via mobiel of tablet. Daarom moet elke website responsive zijn.

Resultaat

Het resultaat is hetgeen dat telt. Door middel van onze diensten word jij beter online vindbaar.

Communicatie

Wij staan voor heldere en transparante communicatie. Wij zijn goed bereikbaar en zorgen dat jij dat ook bent voor je klanten!

Kennis

Wij beschikken over de kennis van de laatste marketingtools, trends en social media.

REVIEWS
_________

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Wij staan door Baas & Baas bovenaan op belangrijke zoekwoorden als “watersport webshop” en “boottafel”, ook scoren wij in de regio erg goed op “watersportwinkel”.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse in een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Email
Onderwerp
Bericht

CONTACTGEGEVENS

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635