Project omschrijving

Watersportreus

Webdevelopment &
Online Marketing

WatersportReus

WatersportReus de specialist in onderhoud en reparatie aan speedboten, buitenboordmotoren en inboardmotoren. Dit bedrijf in de omgeving van Enkhuizen is ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie op locatie.

Why?

WatersportReus was toe aan nieuw design met een professionele uitstraling. Ook is Baas & Baas gevraagd om de online vindbaarheid van WatersportReus te verbeteren.

How?

Door middel van de nieuwe website worden bezoekers op een visuele manier aangetrokken om een afspraak in te plannen door middel van een van de contactformulieren. Verder heeft Baas & Baas gezorgd voor on-page SEO optimalisatie.  Met succes, er is een toename in het conversiepercentage op de website. Naast webdevelopment verzorgt Baas & Baas de Online Marketing van WatersportReus. Met de social media campagnes trekken de juiste doelgroep aan uit de regio’s waar WatersportReus werkzaam is. WatersportReus heeft nu een betere vindbaarheid, waardoor klanten makkelijker contact kunnen opnemen voor een bootreparatie op locatie.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie
  • Online Marketing
  • Facebook Advertising

Het resultaat kun je bekijken op www.watersportreus.nl

Een stijging in de resultaten:

0%
Conversiepercentage
0%
Websitebezoekers
0
Facebookfans

(06/01/18 – 31/06/18) in vergelijking met (01/04/18 – 31/05/18)

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact