Project omschrijving

Kroonluchter

Online Marketing

Kroonluchter

Kroonluchter.nl restaureert en verkoopt antieke kroonluchters. Sinds 1938 zijn ze bij HPV Lumière Classique gespecialiseerd in het restaureren van kroonluchters.

Why?

Baas & Baas is gevraagd voor het verbeteren van de vindbaarheid van kroonluchter.nl in de organische zoekresultaten. Verder is het voor kroonluchter.nl belangrijk om een betere zichtbaarheid in de zoekresultaten te creëren. Daarom heeft Baas & Baas ook SEA toegepast.

How?

Na het analyseren van de SEO positie van kroonluchter.nl, heeft Baas & Baas een Search Engine Marketing strategie ontwikkeld. Het doel van deze online marketing strategie was het verbeteren van de vindbaarheid in Google en de zichtbaarheid in de zoekresultaten. Daarnaast is het voor kroonluchter.nl belangrijk om continu inzicht te hebben in de organische zoekresultaten. De uitgebreide SEO analyse gaf inzicht in verbeterpunten en een SEO strategie die uitgevoerd kan worden. Baas & Baas heeft gefocust op SEA. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. We hebben grote stappen kunnen zetten in het verbeteren van de vindbaarheid in Google.

What?

  • SEO analyse
  • SEA

Vind kroonluchter.nl in Google of kom meer te weten op www.kroonluchter.nl

Een toename in de resultaten:

0%
Websitebezoekers
0%
Organic Search

(01/01/19 – 28/02/19) in vergelijking met (01/08/18 – 30/09/18)

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact