Kroonluchter

Kroonluchter.nl restaureert en verkoopt antieke kroonluchters. Sinds 1938 zijn ze bij HPV Lumière Classique gespecialiseerd in het restaureren van kroonluchters.

Kroonluchter HPV

Why?

Baas & Baas is gevraagd voor het verbeteren van de vindbaarheid van kroonluchter.nl in de organische zoekresultaten. Verder is het voor kroonluchter.nl belangrijk om een betere zichtbaarheid in de zoekresultaten te creëren. Daarom heeft Baas & Baas ook SEA toegepast.

How?

Na het analyseren van de SEO positie van kroonluchter.nl, heeft Baas & Baas een Search Engine Marketing strategie ontwikkeld. Het doel van deze online marketing strategie was het verbeteren van de vindbaarheid in Google en de zichtbaarheid in de zoekresultaten. Daarnaast is het voor kroonluchter.nl belangrijk om continu inzicht te hebben in de organische zoekresultaten. De uitgebreide SEO analyse gaf inzicht in verbeterpunten en een SEO strategie die uitgevoerd kan worden. Baas & Baas heeft gefocust op SEA. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. We hebben grote stappen kunnen zetten in het verbeteren van de vindbaarheid in Google.

What?

  • SEO analyse
  • SEA

Vind kroonluchter.nl in Google of kom meer te weten op www.kroonluchter.nl

Toename in de resultaten:

Websitebezoekers: 11.43%

Organic search: 37.90%

(01/01/19 – 28/02/19) in vergelijking met (01/08/18 – 30/09/18)

11.43% meer websitebezoekers
37,90% organic search toename
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

The Friendly Host

2.36% hogere conversie

50.99% stijging in websitebezoekers

Actief 65 Plus

2.85% stijging in conversie

40.34% meer websitebezoekers