Klaartje Quirijns

Klaartje Quirijns is een Nederlandse regisseur van indrukwekkende documentaires en speelfilms. Na haar studie heeft Klaartje als regisseur bij NPS en VPRO gewerkt. Klaartje maakte internationaal naam met films als The Brooklyn Connection, The Dictator Hunter en Peace versus Justice. In deze documentaires zocht ze naar (politieke) structuren die niet direct waarneembaar zijn. Ze volgt vaak mensen die zich een extreme taak hebben gesteld tegen de achtergrond van een gecompliceerde politieke situatie.

Probleem 

De website van Klaartje Quirijns was toe aan een substantiële vernieuwing om ruimte te maken voor haar alsmaar groeiende portfolio. 

Oplossing 

Bij het ontwikkelen van de nieuwe site is rekening gehouden met de toekomstige groei van het portfolio. Dynamische elementen, eenvoudig in te vullen voor het gemakkelijk maken van updates. Er is rekening gehouden met verschillende onderdelen van het portfolio; zoals artikelen uit de media, trailers voor toekomstige projecten en het portfolio met opgeleverde projecten.

Resultaten

Er is een nieuwe website opgeleverd die ruimte biedt voor de groei van het portfolio. Het ontwerp biedt veel ruimte voor de visuele elementen van de films en geeft de optie om extra beeldmateriaal, zoals trailers of artikelen, te koppelen aan de pagina’s

No items found.
Deel dit project

Selancare

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

The OCP Charity Foundation

Webdesign

WordPress webdevelopment

Whay

Linkbuilding

Keyword optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin