MARKETING
BRANCHES

Op zoek naar een online marketing bureau met ervaring in jouw branche? Wij maken van jouw bedrijf een baas in online marketing.

Meer informatie
Contact

Marketing Branches 

Wil jij succesvol zijn in jouw branche? Dan heb je de juiste kennis en ervaring nodig. Het is belangrijk om te begrijpen wat er speelt binnen jouw doelgroep en branche. Welke vragen of problemen heeft jouw doelgroep en hoe kun je die gaan oplossen door middel van goede (content) marketing?

Bekijk Branches
online marketing

Staat jouw marketing branche er nog niet tussen? Geen probleem wij verdiepen ons graag in jouw markt.

Start direct een campagne

Baas & Baas weet uit ervaring welke marketing invalshoek goed werkt in de volgende marketing branches:

Advocatuur Marketing Branche

De advocatuur is een moeilijke branche. Klanten zijn zeer kieskeurig in hun keuze voor een bepaald bureau, advocaat of jurist. Mede vanwege het feit dat de keuze moet voldoen aan bepaalde criteria als professionaliteit en betrouwbaarheid. Het is dus zaak dat jij tussen alle andere concurrenten er tussenuit springt. Dan ben jij bij Baas & Baas aan het juiste adres. Wij hebben reeds ervaring met de advocatenbranche. Meer weten? Lees hier meer over onze advocatuur marketing.

Ontdek Advocatuur Branche

Baby/kinder webshop marketing

Een webshop ingericht voor baby’s en kinderen geeft niet ook dezelfde doelgroep. Mamma’s/pappa’s, vaders/moeders daar moet je je op richten. Verse ouders zijn vaak vrij kritisch kieskeurig in hun keuze voor baby of kinder spullen. Het is dus zaak dat jij als ondernemer een goede indruk maakt en daarmee een voorsprong pakt op alle andere concurrenten. Baas & Baas kan jou daarbij helpen. Wij hebben reeds ervaring met de baby/kinder webshop marketing branche. Lees hier meer over de branche en onze klanten.

Ontdek Baby/kinder webshop branche

Duurzame merken branche marketing

De marketing voor een duurzaam merk verloopt nét even anders dan bijvoorbeeld horeca marketing of retail marketing. Je focust je namelijk op een nichedoelgroep, waardoor een doelgroepanalyse en een gericht plan essentieel zijn. Door social media, goede vindbaarheid, een uitgebreide duurzame producten aanbod en specifieke targeting zorgen wij ervoor dat jij de juiste doelgroep bereikt, aanspreekt en aan je bindt. Met ons kies je voor een duurzame weg naar (online) succes!

Ontdek Duurzame Merken Marketing

E-commerce Marketing Branche

Bij veel webshops wordt de invloed van social media onderschat. Er wordt weinig aandacht besteed aan goede fotografie en een duidelijk doel, laat staan een sterk uitgedacht marketingplan. Aandacht gaat uit naar andere zaken die op dat moment belangrijker zijn. Baas & Baas helpt je graag met het online zichtbaar maken van jouw webshop! Meer weten? Lees hier meer over onze advocatuur marketing.

Ontdek E-commerce Marketing Branche

Horeca Marketing Branche

Als Horeca ondernemer is het essentieel om lokaal goed vindbaar te zijn. Word je gevonden op je locatie? Heel goed! Dan is de vertaling van jouw horeca zaak naar de website de grootste uitdaging. Het gevoel van de horeca moet overkomen op de website. Baas & Baas heeft ervaring met het ontwikkelen van horeca websites. Ontdek hoe wij jouw horecazaak tot een succes maken.

Ontdek Horeca Marketing

IT architectuur branche

In de IT is de concurrentie moordend. Niet alleen voor het aantrekken van developers, maar ook zijn er diverse concurrerende software pakketten. Hoe spring jij er nou tussenuit? Dat is waar wij goed in zijn. Wij maken jouw bedrijf de IT Baas van het internet. Wil jij weten hoe wij de beste leads binnenhalen voor jouw IT bedrijf?

Ontdek IT Marketing

Uitzendbureau marketing branche

Uitzendbureau en vacatures. Jouw vacatures moeten goed vindbaar zijn. Tevens wil je de juiste kandidaten online trekken voor de vacature. Bovendien heb je ook nieuwe vacatures nodig. Het begint bij het bouwen van een goede website voor het uitzendbureau. De content en backlinks bepaalt vervolgens hoe goed de site vindbaar is. Het online aantrekken van nieuwe kandidaten en vacatures hebben wij ruimschoots toegepast.

Ontdek Uitzendbureau Marketing

Mondzorg Marketing Branche

Zoek jij nieuwe klanten voor jouw tandartspraktijk of mondzorgpraktijk? Zonder een goede marketingstrategie kom je niet zo ver. Wij helpen graag bij het opzetten van een goede strategie om zo de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en meer leads binnen te halen. 

Ontdek Mondzorgpraktijk Marketing

Recruitment marketing branche

The war for talent. Recruitment is booming. Jullie weten waar het talent zit.  Nu wil je die gewilde developer nog bij de juiste bedrijven plaatsen. Wil jij online vindbaar zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar talent? Dan ben jij bij Baas & Baas aan het juiste adres. Wij laten jouw recruitment bureau eruit springen tussen alle andere. Lees meer over onze recruitment marketing.

Ontdek Recruitment Marketing

Retail marketing branche

Webshop of retailer? Online conversie optimalisatie is het aller belangrijkste. Natuurlijk moet je wel eerst bezoekers naar jouw webshop trekken voordat je kunt gaan verkopen. Met een goede SEO strategie ben je op lange termijn de winnaar. Genereer nog meer bezoekers door retargeting en goed uitgedachte SEA campagnes. Wij blijven jouw webshop analyseren en optimaliseren voor conversie. Google Analytics is onze beste vriend. Bekijk hoe we jouw webshop tot een succes maken.

Ontdek Retail Marketing
Sport Marketing

Sport Marketing Branche

Met sportmarketing kun je alle kanten op. Of het nou gaat om het online aanbieden van je clinic, het promoten van een product of evenement of het onder de aandacht brengen van een volledige sporttak. Zonder een goede marketingstrategie kom je niet zo ver. Wij helpen graag bij het opzetten van een goede strategie om zo de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en meer leads binnen te halen. 

Ontdek Sport Marketing

Vastgoed Marketing Branche

Als vastgoedondernemer of makelaar moet je goed online vindbaar zijn. Word je gevonden op de juiste zoekwoorden? Dan is de volgende stap om de website te optimaliseren voor conversie. Baas & Baas heeft veel ervaring binnen de vastgoed marketing branche en helpt jou graag naar de volgende stap. Ontdek hoe wij leads binnenhalen voor vastgoedpartijen.

Ontdek vastgoed branche

Watersport Marketing Branche

Verkoop van boten is een vak apart. Wij hebben ervaring met de Watersport branche. De aankoop van een boot begint op het internet. Als Watersport bedrijf moet je dus goed online vindbaar zijn. Het aanbod aan diensten en boten wil je natuurlijk ook goed kunnen weergeven op jouw website. Wil jij weten hoe wij leads binnenhalen voor Watersport bedrijven?

Ontdek Watersport Branche

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U