Bing advertising 2018-07-12T16:09:01+02:00
Bing advertising

Gratis
Bing scan

Wij bieden iedereen een gratis Bing scan aan.

Eenmalige opzetkosten

Eenmalige
opzetkosten

Eenmalige kosten voor de opzet van campagnes.

Wekelijks bijsturen

Wekelijks
management

Voor goed lopende advertenties is wekelijks campagnebeheer nodig.

Maandelijkse rapportage

Maandelijkse
rapportage

Elke maand een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

Gratis Bing scan

Wil jij weten hoe jij Bing advertising optimaal kan inzetten? Vraag dan nu de gratis scan aan!

Waarom doen wij dit?
Aan de hand van de scan doen wij een (vrijblijvend) voorstel om de Bing campagnes optimaal op te starten en te monitoren. Baas & Baas helpt je graag met het ontwikkelen en lanceren van je strategie. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentiecampagnes zodat het maximale rendement uit Bing wordt gehaald.

Waarom de Bing-scan?
– inzicht in de doelgroep
– advies over budget, strategie & adverteren
– gratis scan t.w.v. €300

Vul je gegevens in en ontvang een gratis Bing scan van jouw bedrijf. (Het is geheel vrijblijvend)

Wat is Bing advertising (SEA)?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het advertentieprogramma van Bing is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers. Wij ontwikkelen Bing campagnes op maat. Een resultaatgerichte opzet van de campagne is cruciaal voor een goedlopende campagne. Aan de hand van een maximum maandelijks klikbudget zorgen wij voor de juiste instellingen, targets en technieken.

Hoe werkt het?

Bij elke zoekopdracht wordt er een veiling gestart. Vervolgens wordt er een bod geplaatst. De combinatie van het bod en andere factoren zoals relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR bepalen uiteindelijk welke advertenties vertoond worden en op welke positie in de zoekresultaten ze staan. Met Bing Ads betaal je alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt. De kosten liggen vaak lager dan bij Google Ads omdat er minder concurrentie is.

Bing Ads campagnes opstarten

stap 1 Bing Ads

Keyword research

Welke relevante zoekwoorden zijn belangrijk voor de doelgroep?

stap 2 Bing Ads

Concurrentieanalyse

Welke concurrenten zijn er actief op deze zoekwoorden en wat zijn de huidige best-practices?

stap 3 Bing Ads

Campagne setup

Een resultaatgerichte opzet van de campagne is cruciaal voor een goedlopende campagne. De juiste instellingen, targeting, opties en tactieken dienen vooraf uitgestippeld te worden.

stap 4 Bing Ads

Google Analytics setup

Visitor tracking, instellen van doelen, tag manager en conversion tracking.

Campagne management en onderhoud

Campagnebeheer dient op wekelijkse basis te geschieden zodat het Bing Ads budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Door middel van campagnebeheer wordt voorkomen dat er teveel betaald wordt voor zoekwoorden en dat de juiste, relevante en winstgevende zoekwoorden worden bereikt. Ons campagnebeheer gebeurt dagelijks tot wekelijks en is maandelijks opzegbaar.
Contact opnemen

Reviews

StudeerpilLogo

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

Mick Vrij, Studeerpil
sollicitego-logo

Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

Bas Klein Geltink, Sollicitego

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.