fbpx
Baas & Baas – Online Marketing Amsterdam2022-01-16T22:27:01+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN ?

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers
en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.
Over ons
Contact

CREATIE
& CONVERSIE

Wij maken graag goed converterende websites voor unieke bedrijven. Samen zorgen wij voor een effectieve online strategie zodat jouw bedrijf meer relevante bezoekers en leads binnenhaalt. Wij hanteren een transparante werkwijze en zijn experts in communicatie.

Contact
Door middel van data driven online marketing maken wij van jouw bedrijf een Baas in .

WEBDEVELOPMENT

Wil jij een nieuwe responsive website of webshop. Wij ontwerpen en ontwikkelen volledig responsive WordPress websites.

ONLINE MARKETING

Wil jij meer leads generen? Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en online advertenties, krijg jij meer conversies.

ZOEKMACHINE
OPTIMALISATIE (SEO)

Wil je een hogere positie in Google? Met behulp van verschillende on-page en off-page SEO technieken zorgen wij ervoor dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is.

meer informatie

CONTENT
MARKETING

Wil je de aandacht van jouw doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij consumenten.

meer informatie

SOCIAL
(ADVERTISING)

Een online fanbase bouwen of meer verkeer naar je website trekken? Wij ontwikkelen social media campagnes op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

meer informatie

SEA
GOOGLE ADS

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google? Door gericht te adverteren zorgen wij ervoor dat jij jouw doelgroep online bereikt.

meer informatie

SOCIAL ADVERTISING CASE

Alpaca Loca is een jong en innovatief label dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten van alpacawol. Wij helpen ze al een tijd met het managen van goede social advertenties. De perfecte manier om meer aankopen te genereren. 

BEKIJK PORTFOLIO

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Meta vs. Facebook

  januari 17th, 2022|

  Heb jij de melding op Facebook ook al gekregen? Meta vervangt Facebook. Dit werd eerder op 28 oktober 2021 al aangekondigd, maar sinds januari dit jaar is het officieel doorgevoerd. Het wordt door velen gezien [...]

  Meer resultaat behalen met Snapchat advertising

  januari 17th, 2022|

  Mensen houden van snackable content. Content die kort maar krachtig is; voornamelijk visueel ingesteld. Vandaar dat Snapchat ook zo geliefd is onder een groot aantal gebruikers. Ruim 306 miljoen mensen gebruiken dagelijks gemiddeld 30 minuten [...]